Ζώδια: Μυστικά, ψέματα και αφηρημάδα - Ποια ζώδια θα έχουν νέες ευκαιρίες

Οι ημερήσιες προβλέψεις.

Κριός: Θέλοντας να είστε αυτεξούσιοι, στρέφετε περισσότερη δύναμη μέσα σας παρά προς τα έξω. Προσπαθήστε να κάνετε κινήσεις που ξέρετε πως θα σας βλάψουν λιγότερο μακροπρόθεσμα.

Ταύρος: Οι ερωτικές ανακατατάξεις που θα γίνουν μέσα σας, θα γεμίσουν ουσιαστικά το χρόνο σας. Επιστρατεύστε την εντιμότητά σας, για να είστε πιο συνεπείς απέναντι στον εαυτό σας.

Δίδυμοι: Μια ερωτική ιστορία που θα αναπτυχθεί, θα σας εκπλήξει με την έκβαση που θα έχει. Ακούστε τη συνείδησή σας και μην περιμένετε να ευχαριστήσετε τους πάντες.

Καρκίνος: Σήμερα προβλέπεται να είστε άκρως γοητευτικοί και να κερδίζετε τους γύρω σας. Η ανάμειξή σας σε οικογενειακές διαμάχες δε θα αποφέρει τελεσίδικες λύσεις, σύμφωνα με το oroskopos.gr.

Λέων: Έχει σημασία να νιώθετε πως συνυπάρχετε ουσιαστικά με το σύντροφό σας ακόμα και από μακριά. Οι μόνιμες εξαρτήσεις από καταστάσεις και πρόσωπα, θα σας βάλουν σε προβληματισμό.

Παρθένος: Συνειδητοποιήστε τις συνέπειες των πράξεών σας και μη ρίχνετε πάντα τις ευθύνες στους άλλους. Οι καθαρές εξηγήσεις είναι αυτές που θα σας σώσουν από παρερμηνείες και παρεξηγήσεις.

Ζυγός: Δε χρησιμεύει στη σχέση σας να αποφεύγετε να πείτε τα πράγματα με το όνομά τους. Ακραίες ευαισθησίες ταράζουν την ανάγκη που έχει το ταίρι σας για ηρεμία και ισορροπία.

Σκορπιός: Αφήστε τη δημιουργικότητα και την ευεξία που νιώθετε, να προσελκύσει καινούριους συνεργάτες. Μπορείτε να πάρετε μια γεύση του τι σημαίνει να είστε εκδηλωτικοί και με λιγότερες άμυνες.

Τοξότης: Μέχρι να συνδυάσετε τις εσωτερικές με τις εξωτερικές αλλαγές σας, θα υπάρχουν διακυμάνσεις στη διάθεσή σας. Μόνο ο ξεκάθαρος προσανατολισμός θα σας οδηγήσει σε σωστές αποφάσεις.

Αιγόκερως: Ενώ συνήθως αργείτε να πάρετε πρωτοβουλίες, θα έχετε εντονότερη ώθηση για να κάνετε πράγματα που σας εκφράζουν. Αφήστε στην άκρη αυτά που σας βαραίνουν ψυχικά και ακολουθήστε αυτά που σας γεμίζουν.

Υδροχόος: Παθιασμένοι, ρομαντικοί, ενεργητικοί και γεμάτοι ιδέες, οδηγείστε τη σχέση σας στα σύννεφα. Εάν καταφέρετε να περιορίσετε τους εγωισμούς σας, θα πετύχετε ένα μαγικό συνδυασμό.

Ιχθύς: Η σχέση σας είναι συναρπαστική και γεμάτη χιούμορ, αλλά μερικές φορές σας βγάζει εκτός ελέγχου. Για να κερδίσετε αυτά που θέλετε, πρέπει να θυσιάσετε κάποια άλλ

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ