Κατερίνα Παπακώστα: Θα καταθέσει αγωγή κατά του Κυριάκου Μητσοτάκη

Κατερίνα Παπακώστα: «Θα καταθέσω αγωγή στον κ. Μητσοτάκη για τη στοχοποίησή μου». 

«Αγωγή στον Κυριάκο Μητσοτάκη για τη στοχοποίησή της», καταθέτει η υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη, Κατερίνα Παπακώστα, σύμφωνα με τα όσα δήλωσε σε τηλεοπτική της συνέντευξη στην ΕΡΤ1.

Συγκεκριμένα, η κ. Παπακώστα δήλωσε ότι τις επόμενες μέρες θα καταθέσει αγωγή και έχει ως στόχο, όπως σημείωσε, «να ξαναδούμε τι σημαίνει βουλευτής στην κοινοβουλευτική δημοκρατία και πως ένας πολιτικός αρχηγός, με μικρό πολιτικό ανάστημα όπως αποδείχτηκε, θεωρεί το θεσμό του βουλευτή».

Ερωτηθείσα εάν με την κίνησή της πολώσει περισσότερο το πολιτικό κλίμα, η κ. Παπακώστα δήλωσε: «Ήδη, το κλίμα έχει πολωθεί από τη στιγμή που κάποιοι αποφάσισαν, μέσα από τον κομματικό μηχανισμό της ΝΔ, να με συκοφαντήσουν. Η αγωγή έχει να κάνει με συκοφαντική δυσφήμιση, με τις ψευδείς ειδήσεις και με την πολιτική μου εξόντωση. Αν ένας άφρων ή αφελής σηκώσει το όπλο του εναντίον μου εφόσον ακούει τον κ. Μητσοτάκη να με αποκαλεί πουλημένη, αυτό ποιος θα το έχει ενορχηστρώσει; Είμαι 19 χρόνια στην πολιτική ζωή και είναι η πρώτη φορά που κάνω κάτι τέτοιο και αυτό γιατί στο όνομα αυτής της αγωγής θέλω να υπηρετηθεί και ο σεβασμός στο βουλευτή. Η στοχοποίηση αφορά και στη σωματική μου ακεραιότητα, που ερευνάται ήδη, και στην πολιτική μου εξόντωση. Και αυτό θα γίνει μέσα από την αγωγή»

.Για τα περί πολιτικής εξορίας

«Ασφαλώς και υπάρχει ακροδεξιά ρητορική στη Ν.Δ. Εγώ εναντιώθηκα σε αυτό και επειδή χάλαγα την αγορά προτίμησαν τη διαγραφή», ανέφερε.

«Νιώθω βαθύτατα προσβεβλημένη, γιατί σε καιρό ειρήνης και δημοκρατίας ανακάλυψα ότι ήμουν στοχοποιημένη μακράν πρώτη από τις κομματικές οργανώσεις της Ν.Δ», ανέφερε η Κ.Παπακώστα μιλώντας για τα «οργανωμένα μηνύματα -απειλητικά για τη ζωή βουλευτών- και ενάντια στη Συμφωνία των Πρεσπών» .

«Ασφαλώς θα ψήφιζα τις Πρέσπες βάσει της γραμμής εθνικής συνεννόησης του 2008», ανέφερε εξάλλου.

«Ο Κυριάκος Μητσοτάκης κοινοποίησε μέσω Τweet τη διαγραφή μου και στη συνέχεια ενημέρωσε τον πρόεδρο της Βουλής, ενώ εγώ το έμαθα δίχως να συγκληθούν τα αρμόδια όργανα. Όταν παίζεις καθοριστικό ρόλο στα πολιτικά πράγματα στοχοποιείσαι.», πρόσθεσε.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ