Πως μοιάζει το νέο διαμέρισμα της Hilary Swank; Ο Σπύρος Σούλης παρουσιάζει το εντυπωσιακό εσωτερικό του σπιτιού - Φώτο

Η ηθοποιός Hilary Swank φέρνει την ένταση και τη δραματικότητα στο εσωτερικό του σπιτιού της, ακριβώς όπως το κάνει και στη μεγάλη οθόνη.

Το νέο της διαμέρισμα στο Παρίσι με έπιπλα μεσαιωνικής αισθητικής σε συνδυασμό με την κλασική αρχιτεκτονική, δημιουργούν μια εντυπωσιακή αντίθεση.

Παρόλο που ο έρωτας - που ήταν ο αρχικός λόγος που η Swank πήγε στο Παρίσι - δεν υπάρχει πια, η αγάπη της για την πόλη αυτή δεν υποχώρησε ούτε στο ελάχιστο: «Ερωτεύτηκα το Παρίσι» δήλωσε πρόσφατα. «Έχει περισσότερη ομορφιά απ’ όση μπορεί να φανταστεί κανείς, όπου και να κοιτάξεις». Αυτός ήταν και ο λόγος που αποφάσισε τελικά να κάνει το μεγάλο βήμα και να εγκατασταθεί στο Παρίσι, αγοράζοντας αυτό το υπέροχο διαμέρισμα, αναφέρει το spirossoulis.com.

Με την καινούργια της σχέση πια, η Hilary Swank, που έχει άλλα δύο σπίτια στο Λος Άντζελες και στη Νέα Υόρκη, αγόρασε το διαμέρισμα στο ιστορικό κτίριο του Left Bank. Με τα πανύψηλα ταβάνια, τα λουστραρισμένα πατώματα, τα περίτεχνα διακοσμητικά του στοιχεία, τα μαρμάρινα τζάκια και τα μεγάλα παράθυρα, το διαμέρισμα αυτό είναι τοποθετημένο σε ένα από τα καλύτερα σημεία της γαλλικής πρωτεύουσας.

Για να φτιάξει το διαμέρισμα ακριβώς όπως το ήθελε, η Hilary Swank απευθύνθηκε στον Axel Huynh, δημιουργικό διευθυντή μίας από τις παλαιότερες γαλλικές εταιρίες επίπλων, την Henryot&Cie, που μετράει πάνω από 150 χρόνια στον χώρο.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ