To πιο σέξι ζευγάρι της Ελλάδας ποζάρει ημίγυμνο του Αγίου Βαλεντίνου & είναι η...

Τα τρυφερά λόγια για τον σύζυγό της... 

Το έχει δηλώσει πολλές φορές πως δεν γιορτάζει τον Άγιο Βαλεντίνο καθώς το βλέπει ως μια καθαρά εμπορική γιορτή.

Παρόλα αυτά η Ελεονώρα Μελέτη, είναι ερωτευμένη με τον σύζυγό της και μας το έχει δείξει πολλές φορές.

Έτσι καθώς σήμερα γιορτάζει ο έρωτας η ίδια θέλησε να μιλήσει μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram για τον Θοδωρή Μαροσούλη.

Ανέβασε μια φωτογραφία τους όπου ποζάρουν ημίγυμνοι και έγραψε: «Αν «ξεκροπάρεις» τη φανταστική αυτή φωτογραφία της roula.revi θα δεις μια κοιλια μέχρι το θεό, καθώς ήμουν έγκυος 8,5 μηνών όταν τραβήχτηκε…την ανέβασα γιατί στις αληθινές διαστάσεις της είναι αντιπροσωπευτική της teammarossoulis… αν γιορτάζω σήμερα???με έχεις να γιορτάζω? Παραδοσιακά? Διάβασα όμως ένα ενδιαφέρον άρθρο που ανέβασα κ στο byeleonorameleti ,που λέει πως αυτοί που τρολαρουν τη σημερινή μέρα καλό θα ήταν να μπαίνουν πρώτοι απ όλους, έστω κ για λίγο στο κλίμα…με μια μικρή κίνηση, οποια κ αν είναι! Εγώ λοιπόν σήμερα έβαψα νύχι κόκκινο και ανεβάζω αυτή τη φωτογραφία στην οποία απεικονίζεται ο ένας έρωτας, psycho_25 , αλλά ποζάρει κ ο άλλος, ο μεγάλος έρωτας κ των δυο που μπορεί να μην φαίνεται, αλλά είναι εκεί… #babyalexandra απολαύστε τη μέρα, ο καθένας με τοΝ Έρωτα του για το οτιδηποτε… για άνθρωπο, για δουλειά, για χόμπι, για ιδέα, για τραγούδι, για φαγητό, για συναίσθημα, για αντικείμενο… #loveyou dudes»!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Αν «ξεκροπάρεις» τη φανταστική αυτή φωτογραφία της @roula.revi θα δεις μια κοιλια μέχρι το θεό, καθώς ήμουν έγκυος 8,5 μηνών όταν τραβήχτηκε...την ανέβασα γιατί στις αληθινές διαστάσεις της είναι αντιπροσωπευτική της teammarossoulis... αν γιορτάζω σήμερα??? ????με έχεις να γιορτάζω? Παραδοσιακά? Διάβασα όμως ένα ενδιαφέρον άρθρο που ανέβασα κ στο @byeleonorameleti ,που λέει πως αυτοί που τρολαρουν τη σημερινή μέρα καλό θα ήταν να μπαίνουν πρώτοι απ όλους, έστω κ για λίγο στο κλίμα...με μια μικρή κίνηση, οποια κ αν είναι! Εγώ λοιπόν σήμερα έβαψα νύχι κόκκινο και ανεβάζω αυτή τη φωτογραφία στην οποία απεικονίζεται ο ένας έρωτας, @psycho_25 , αλλά ποζάρει κ ο άλλος, ο μεγάλος έρωτας κ των δυο που μπορεί να μην φαίνεται, αλλά είναι εκεί... #babyalexandra απολαύστε τη μέρα, ο καθένας με τοΝ Έρωτα του για το οτιδηποτε... για άνθρωπο, για δουλειά, για χόμπι, για ιδέα, για τραγούδι, για φαγητό, για συναίσθημα, για αντικείμενο... #loveyou dudes!

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Εleonora Meleti Marossoulis (@nonoram) στις

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ