Ζώδια: Με τη Σελήνη στους Διδύμους μην μείνετε στο σπίτι - Βγείτε έξω με φίλους ή για να γνωρίσετε τον έρωτα της ζωής σας

Οι ημερήσιες προβλέψεις.

Παρασκευή σήμερα και τι καλύτερο από μία Σελήνη στους Διδύμους.

Μία ημέρα γεμάτη επικοινωνίες, γνωριμίες, επαφές, εξόδους, κοινωνικότητα, μετακινήσεις, αλλά και κουτσομπολιά και... ψεματάκια!

Όχι, η σημερινή ημέρα δεν είναι για να κάτσουμε στο σπίτι! Θέλει κόσμο και πολύ μπλα-μπλα, αυτή η Παρασκευή.

Αναλυτικά:

ΚΡΙΟΣ: Ελιχθείτε πιο ευέλικτα, αλλά μην πάρετε οριστικές αποφάσεις για θέματα που καίνε, ειδικά όταν αυτά θα αφορούν άλλους που δεν έχετε τη σύμφωνη γνώμη τους.

ΤΑΥΡΟΣ: Η έλλειψη στόχων θα σας απορροφήσει ενέργεια και η ψυχική κούραση θα είναι αναπόφευκτη. Σήμερα θα έχετε μια πιο ολοκληρωμένη εικόνων αυτών που θέλετε να πετύχετε.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Η αίσθηση ότι είστε αγαπητοί θα σας προσφέρει σιγουριά και θα αφυπνίσει τη δημιουργικότητά σας. Εφοδιαστείτε με ιδέες και αναπτύξτε την επιχειρηματολογία σας για να μπορέσετε να κάνετε κάποια πράγματα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Ίσως αποκαλυφθούν από μόνα τους μυστικά που δεν τολμούσατε να πείτε. Εάν δε μάθετε να είστε εγκρατείς στις δικές σας ανάγκες, δε γίνεται να το επιβάλετε στους άλλους.

ΛΕΩΝ: Μη φοβηθείτε να προσφέρετε απλόχερα τις πνευματικές σας παρακαταθήκες, γιατί και εσείς παίρνετε πολλά από το περιβάλλον σας, σύμφωνα με το oroskopos.gr.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Δε θα λείψουν τα έκτακτα περιστατικά από την οικογενειακή ή την επαγγελματική σας ζωή. Θα έχετε τους απαραίτητους συμμάχους για να βοηθηθείτε την ώρα που το χρειάζεστε.

ΖΥΓΟΣ: Η ανταπόκριση των άλλων θα είναι για εσάς μια πραγματικότητα που θα σας κάνει λιγότερο επιφυλακτικούς. Μείνετε με τον εαυτό σας και συνειδητοποιήστε τι ζητάτε από τις σχέσεις σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Εντοπίστε τις πραγματικές σας ανάγκες χωρίς να φοβάστε τα συναισθήματά σας. Αναζητήστε διεξόδους που θα σας εμπνεύσουν και θα γεμίσουν αυτοπεποίθηση το κομμάτι του ερωτισμού σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Οι συνειδητοποιήσεις θα σας βγάλουν από διάφορα αδιέξοδα και θα σας δείξουν αλήθειες που μπορεί να πονούν. Η αίσθηση της ψυχολογικής απελευθέρωσης θα ενεργοποιήσει τα γοητευτικά σας στοιχεία.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Κάντε τις επιλογές σας υπακούοντας μόνο στις δικές σας ανάγκες. Προσπαθήστε να μην έχετε ενοχές που διαφοροποιείτε τις πεποιθήσεις σας και να περνάτε καλά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Κάποια πράγματα πρέπει να παραμείνουν όπως είναι, οπότε αφήστε τις διαπραγματεύσεις. Το να παλινδρομείτε στις ίδιες καταστάσεις, θα σας στοιχίσει την ψυχική σας ηρεμία.

ΙΧΘΥΣ: Οι προτεραιότητές σας μετατίθενται στα πρακτικά θέματα και έτσι το καθημερινό σας πρόγραμμα παίρνει μεγαλύτερες διαστάσεις.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ