Βίντεο - φωτό: Με κάθε λεπτομέρεια περιγράφει ο 31χρονος πως σκότωσε το πούμα με τα χέρια του

Όλα όσα περιέγραψε για την στιγμή της επίθεσης... 

Πριν λίγες ημέρες έγινε γνωστή η είδηση για έναν άνδρα, ο οποίος σκότωσε ένα πούμα όταν αυτό του επιτέθηκε την ώρα που ο Τράβις Κάουφμαν έτρεχε ανενόχλητος στο Φορτ Κόλινς του Κολοράντο.

Η είδηση είχε προκαλέσει αμέσως μεγάλη αίσθηση καθώς κανένας δεν μπορούσε να αντιληφθεί πως κατάφερε ο 31χρονος να ακινητοποιήσει αλλά και να πνίξει το πούμα.

Ο ίδιος σε συνέντευξή του είπε: «Νιώθω πως θα έπρεπε να αγοράσω μερικά λαχεία, ήταν απλώς αγνή αδρεναλίνη. Υπήρξε μια στιγμή που με φαντάστηκα πεσμένο και από πάνω μου ένα πούμα να με κατασπαράζει, είναι πολύ φρικιαστικός τρόπος για να πεθάνεις. Αλλά την περισσότερη ώρα απλώς με καθοδηγούσε η αδρεναλίνη», είπε στους δημοσιογράφους.

Να σημειωθεί πως ο άνδρας έτρεχε στο Horsetooth Mountain Open Space κοντά στο Fort Collins τη Δευτέρα 4 Φεβρουαρίου όταν άκουσε θορύβους πίσω του. Σταμάτησε και προσπάθησε να ελέγξει αν κάποιος τον παρακολουθούσε, όπως αρχικά υπέθεσε, όταν δέχθηκε επίθεση, σύμφωνα με τους υπεύθυνους του Colorado Parks and Wildlife που διαχειρίζεται 41 πάρκα στις Ηνωμένες Πολιτείες και φροντίζει για τη διαφύλαξη χλωρίδας και πανίδας σε αυτά.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ