Μαρτυρία "φωτιά" ανατρέπει τα δεδομένα στην αυτοκτονία της φοιτήτριας Λίνας Κοεμτζή - "Δεν έπεσε μόνη της από τον 9ο όροφο του ΑΠΘ"

Δύο χρόνια μετά το τραγικό συμβάν

Δύο χρόνια  ύστερα από το θάνατο της νεαρής φοιτήτριας του ΑΠΘ Λίνας Κοεμτζή , ένας νέος μάρτυρας ανατρέπει τα δεδομένα με την κατάθεση του αποκαλύπτοντας σοκαριστικά γεγονότα για το μοιραίο βράδυ.

Η 22χρονη έκανε «βουτιά» θανάτου από τον 9ο όροφο των εστιών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου. Η οικογένειά της, ωστόσο, δεν πίστεψε ούτε στιγμή ότι η κοπέλα αυτοκτόνησε, κάνοντας λόγο για ανθρώπους που την «έσπρωξαν» στο θάνατο.

Ένας μάρτυρας  που υποστηρίζει ότι την είδε να πέφτει από τον 9ο όροφο των εστιών Αριστοτελείου Πανεπιστημίου της Θεσσαλονίκης, πριν από δύο χρόνια, ισχυρίζεται ότι δεν ήταν μόνη της.

«Σε απόσταση περίπου 5 μέτρων από την είσοδο της εστίας άκουσα φωνές. Σαν να μάλωναν κάποιοι. Σήκωσα το κεφάλι μου και διέκρινα σκιές ψηλά. Ξαφνικά ησυχία και ένας δυνατός γδούπος στο έδαφος σχεδόν μπροστά μου με ξάφνιασε. Είδα μια κοπέλα αιμόφυρτη. Σάστισα. Είχε τις αισθήσεις της ακόμη. Ειδοποίησα αμέσως το ΕΚΑΒ και την αστυνομία», ανέφερε ο 45χρονος, μιλώντας στον Ant1.

Υποστηρίζει ότι είδε δύο νεαρούς να βγαίνουν από την εστία και να τρέχουν προς το σημείο πτώσης της κοπέλας.

«Θυμάμαι ότι πήγαν κατευθείαν πάνω από την κοπέλα. Άρχισαν να ψάχνουν κάτι. Ο ένας γύρω από το σώμα της, ο άλλος σε μικρή απόσταση. “Το στικάκι, το στικάκι’’, λέγανε. “Βρες το στικάκι’’. Τους ρώτησα τι κάνουν και αν ξέρουν τι έγινε και μου είπαν να μην ανακατεύομαι. Εγώ είχα ήδη σκεπάσει το κορίτσι με μπουφάν, όπως μου είπαν οι διασώστες, ώστε να την κρατήσω ζεστή», πρόσθεσε.

«Οι αστυνομικοί έφτασαν 20 λεπτά μετά το τηλεφώνημα που τους έκανα. Τότε εξαφανίστηκαν διακριτικά και οι νεαροί, που δεν ξέρω τελικά αν βρήκαν αυτό που έψαχναν. Στη συνέχεια μαζεύτηκε κι άλλος κόσμος, όμως απομακρυνθήκαμε όλοι για να κάνουν τη δουλειά τους οι Αρχές», είπε.

Η οικογένεια της Λίνας Κοεμτζή δεν πιστεύει ότι η κοπέλα αυτοκτόνησε, ενώ μιλάει για πρόσωπα που την ώθησαν στο θάνατο, ενώ έχουν προηγηθεί αποκαλύψεις για την ύπαρξη ροζ βίντεο με το οποίο εκβιάστηκε το άτυχο κορίτσι. 

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ