Τα στιλιστικά "εγκλήματα" της Μελάνια Τραμπ που προκάλεσαν σκάνδαλο (φώτο)

Όταν η Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ απογοητεύει τους ειδικούς της μόδας

Τον Νοέμβριο του 2016 ο Ντόναλντ Τραμπ εξελέγη Πρόεδρος των Ηνωμένων Πολειτειών της Αμερικής. Από τότε όλα τα βλέμματα στον πλανήτη είναι στραμμένα πάνω του και στην όμορφη σύζυγο του.

Το προεδρικό ζευγάρι είναι στο επίκεντρο της προσοχής. Κάθε φορά που η Μελάνια Τραμπ κάνει μία δημόσια εμφάνιση τα editorial μόδας διεθνών περιοδικών παίρνουν φωτιά. Άλλες φορές τα ρούχα της αρέσουν, άλλες αμφισβητούνται , κι άλλες προκαλούν σκάνδαλο.

Ένα είναι το σίγουρο. Ποτέ οι εμφανίσεις της Πρώτης Κυρίας των ΗΠΑ , δεν περνούν απαρατήρητες. Δεν είναι λίγες οι φορές που η Μελάνια Τραμπ, απογοητεύει τους ειδικούς της μόδας και χαρακτηρίζεται ως κακόγουστη.

Μάλιστα δεν είναι λίγοι αυτοί που υποστηρίζουν ότι με αυτές τις εμφανίσεις η Μελάνια δεν βοηθά καθόλου την δημόσια εικόνα του συζύγου της, καθώς "η γυναίκα του Καίσαρα" πρέπει να είναι πάντα σωστά ντυμένη για την περίσταση.

Γόβες στιλέτο στο γρασίδι, μπουφάν με περίεργα μηνύματα, πανάκριβα, υπερβολικά πανωφόρια , ρούχα σαφάρι . Το Elle France, συγκέντρωσε τα στυλιστικά εκγλήματα της Μελάνια Τραμπ που αναστάτωσαν τον πλανήτη.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ