Η πτήση φάντασμα της Malaysia: Πετούσε με όλους τους επιβάτες νεκρούς και μόνο ζωντανό τον συγκυβερνήτη (φώτο- βίντεο)

Μια συγγραφέας επιχειρεί να ρίξει φως στο μυστήριο της τραγικής πτήσης

Ο συγκυβερνήτης της πτήσης MH370 πρέπει να πετούσε μόνος τους για ώρες , αφού όλοι οι άλλοι στο αεροσκάφος είχαν πεθάνει. Αυτό αναφέρει ένας εμπειρογνώμονας των αερομεταφορών.

Η μοιραία πτήση της Malaysia Airlines, που το 2014 έπεσε καθώς πετούσε από την Μαλαισία προς την Κίνα με 239 επιβάτες και πλήρωμα ακόμα καλύπτεται με μυστήριο.

Τώρα η συγγραφέας Κριστίν Νεγκρόνι που έχει ασχοληθεί με το μυστήριο της πτήσης MH 370 της Malaysia Airlines ισχυρίζεται ότι η πτώση του τραγικού αεροσκάφους μπορεί να προκλήθηκε από ξαφνική αποσυμπίεση που προκάλεσε έλειψη οξυγόνου και σκότωσε όλους τους επιβάτες.

Λέει ότι είναι πιθανό ο κυβερνήτης του σκάφους,  Boeing 777, Zaharie Ahmad Shah,  να βρισκόταν εκείνη την ώρα στην τουαλέτα πλάι στο κόκπιτ με τον συγκυβερνήτη Fariq Abdul Hamid στον έλεγχο.

ο κυβερνήτης του σκάφους Zaharie Ahmad Shah

Η συγγραφέας λέει ότι στο αεροσκάφος  που είχε την τελευταία του επαφή με τον Έλεγχο Εναέριας Κυκλοφορίας 40 λεπτά μετά την απογείωση στις 8 Μαρτίου του 2014 σημειώθηκε αποσυμπίεση. Η έλλειψη οξυγόνου σκότωσε τους επιβάτες και τον πιλότο της πτήσης MH 370, ενώ τελικά δεν κατάφερε να επιβιώσει και ο συγκυβερνήτης που επιχείρησε να το προσγειώσει.


Σε περιπτώσεις αποσυμπίεσης το οξυγόνο για τους επιβάτες, επαρκεί για 15 λεπτά, λέει η Κριστίν Νεγκρόνι. Η ίδια θεωρεί ότι είναι πιθανό να μην επιβίωσε κανείς πλην του συγκυβερνήτη ο οποίος επιχείρησε στροφή προς τα πίσω και μάλιστα προς την αεροπορική βάση του Langkawi απ’ όπου είχε λίγο καιρό νωρίτερα αποφοιτήσει ως πιλότος.

 o συγκυβερνήτης, Fariq Abdul Hamid

Ίσως, λέει η Κριστίν Νεγκρόνι, ο συγκυβερνήτης Φαρίκ Αμπντουλ Χαμίντ θέλησε να οδηγήσει εκεί το αεροσκάφος καθώς του ήταν οικείο το περιβάλλον και ο αεροδιάδρομος και έτσι θα μπορούσε να προσγειώσει πιο εύκολα το αεροσκάφος.

Πιθανολογεί ωστόσο ότι λόγω έλλειψης οξυγόνου δεν κατάφερε ούτε ο συγκυβερνήτης να προσγειώσει το αεροσκάφος και ίσως για ώρες το αεροσκάφος έμεινε στον αέρα κάνοντας ακανόνιστη πορεία μέχρι που συνετρίβη σύμφωνα με την Daily Mirror.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ