Η 33χρονη ηθοποιός Νίκη Λειβαδάρη έπαιξε στην παράσταση, βγήκε για ποτό με τον φίλο της όταν την έπιασαν πόνοι στο στήθος

Τι δήλωσε ο συνάδελφός της, Φώτης Σπύρου;

Σε απέραντη θλίψη έχει βυθιστεί ο καλλιτεχνικός χώρος μετά από τον ξαφνικό θάνατο της της ηθοποιού Νίκης Λειβαδάρη σε ηλικία μόλις 33 ετών.

Ο συνάδελφός της και φίλος της Φώτης Σπύρου, μιλώντας στην εφημερίδα Espresso, ανέφερε ότι το βράδυ του Σαββάτου μετά το τέλος της παράστασης «Stamboul Train» στην οποία συμμετείχε η ηθοποιός, βγήκε για ποτό. εκεί, ένιωσε αδιαθεσία και ο φίλος της την πήγε στο νοσοκομείο όπου και κατέληξε πριν προλάβουν οι γιατροί να κάνουν κάτι.

«Όπως έμαθα το βράδυ του Σαββάτου πηγε για ποτό με τον φίλο της. Ένιωσε αδιαθεσία και πόνους. Ο φίλος της την πήγε εσπευσμένα στο νοσοκομείο, όπου δυστυχώς ξεφύχησε» δήλωσε ο Φώτης Σπύρου στην Espresso.

Ο ίδιος, μάλιστα, είχε ανταλλάξει μηνύματα με την Νίκη Λειβαδάρη το βράδυ του Σαββάτου προκειμένου να συναντηθούν την Κυριακή. «Το Σάββατο το βράδυ στις 10:55 μου έστειλε μήνυμα ότι "αύριο Κυριακή θα περάσω από την πρόβα να σε δω". Την επομένη την περίμενα αλλά δεν ήρθε. Τελείωσε η πρόβα και πήρα μια φίλη της. Μου είπε "έφυγε"... Δεν μπορώ να το πιστέψω» συμπλήρωσε ο Φώτης Σπύρου.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ