Η Βάσω Λασκαράκη εξομολογείται: Το διαζύγιό μου με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη & ο Λευτέρης ένα αρσενικό με την καλή έννοια... (βίντεο)

Η εξομολόγηγη της ηθοποιού... 

Καλεσμένη της εκπομπής «Μετά τα μεσάνυχτα» ήταν χθες η Βάσω Λασκαράκη η οποία έδωσε μία εξομολογητική συνέντευξη στην Ελεονώρα Μελέτη.

Η ηθοποιός μίλησε για το διαζύγιό της με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη και πόσο εύκολη ήταν η απόφαση του χωρισμού λόγω του παιδιού τους.

Μίλησε για το πόσο δύσκολο είναι να πάρεις μια τέτοια απόφαση, ενώ τόνισε πως κανένα διαζύγιο δεν είναι στρωμένο με ροδοπέταλα και ότι αν κάποιος το πει αυτό θα είναι ψέματα, ενώ πρόσθεσε: "Είναι πολύ δύσκολο. Είναι μια βαθιά προσωπική μάχη με το εαυτό σου, με τον άνθρωπο που έχεις πορευτεί μαζί, με το ότι είσαι μάνα, γυναίκα, σε ποια ηλικία βρίσκεσαι. Περνάς από χιλιάδες ερωτήματα στο κεφάλι σου, απορίες, μάχες προσωπικές, ανασφάλειες, πέφτεις, ξανασηκώνεσαι".

Πρόσθεσε, μάλιστα, ότι με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη πήγαν σε παιδοψυχολόγο προκειμένου να μπορέσουν να ανακοινώσουν στην κόρη τους πως πρόκειται να χωρίσουν.

Η πρωταγωνίστρια της σειράς «Το σόι σου» έχει προχωρήσει στη ζωή της και ζει ευτυχισμένες στιγμές στο πλευρό του σεφ Λευτέρη Σουλτάτου.

Οι δυο τους, όπως δήλωσε, γνωρίστηκαν για πρώτη φορά σε κοινή παρέα πριν από δυόμιση χρόνια. Η δεύτερη φορά που βρέθηκαν ήταν τυχαία πριν ένα χρόνο και τότε ξεκίνησε η σχέση τους.

Αναφέρθηκε στο πόσο όμορφα περνάει μαζί του, ενώ απάντησε αινιγματικά στην ερώτηση της Ελεονώρας Μελέτης για το αν έχουν αρραβωνιαστεί.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ