Η Μέγκαν πιο λαμπερή και όμορφη από ποτέ στο "Baby shower" πάρτι που οργάνωσαν οι φίλες της στο πιο γκλάμουρ εστιατόριο της Νέας Υόρκης (φώτο)

Ανάμεσα στις φίλες της Μέγκαν που ήταν παρούσες στην βραδιά η επίσης μανούλα , διάσημη αθλήτρια Σερένα Ουίλιαμς και η Jessica Mulroney , γνωστή Καναδή στυλίστρια και κολλητή φίλη της Μέγκαν.

Μπορεί η Μέγκαν να βρίσκεται στον έβδομο μήνα της εγκυμοσύνης της , αυτό όμως δεν την εμποδίζει να απολαμβάνει κάθε στιγμή του ολιγοήμερου ταξιδιού της στη Νέα Υόρκη. Η 37χρονη Δούκισσα του Κέιμπριτζ, το "έριξε έξω" σε ένα από τα πιο φημισμένα εστιατόρια του "Μεγάλου μήλου", παρέα με καλές φίλες.

Η Μέγκαν έφτασε στη Νέα Υόρκη την Παρασκευή για ένα "ταξίδι αστραπή" , πέντε ημερών για να παρεβρεθεί στο "Baby shower" πάρτι που οργάνωσαν γι' αυτή οι κολλητές φίλες της. 

Σερένα Ουίλιαμς

Jessica Mulroney

Παρά την κουραστική μέρα που είχε καθώς έπρεπε να συναντηθεί με πολλούς αγαπημένους της ανθρώπους, την Τρίτη το βράδυ, έφτασε στο πιο κοσμοπολίτικο εστιατόριο της 5ης Λεωφόρου, το πολυτελές  "The Polo Bar - Ralph Lauren", φρέσκια, χαμογελαστή και γεμάτη ένεργεια.

To "The Polo Bar" του  Ralph Lauren είναι ένα από τα πιο διάσημα εστιατόρια της πόλης και το αγαπημένο του Ντόναλντ Τραμπ. Ανάμεσα στις φίλες της Μέγκαν που ήταν παρούσες στην βραδιά η επίσης μανούλα , διάσημη αθλήτρια Σερένα Ουίλιαμς και η Jessica Mulroney , γνωστή Καναδή στυλίστρια και κολλητή φίλη της Μέγκαν.

Η μέλλουσα μανούλα Μέγκαν έφτασε στο εστιατόριο συνοδεύομενη από ανώτερους αξιωματικούς του Στέιτ Ντιπάρτμεντ και άνδρες που φρόντιζαν για την ασφάλεια της , όπως ακριβώς αρόζει σε μια αληθινή πριγκίπισσα.

​​​​​​​

Για την περίσταση επέλεξε να φορέσει ένα μπλε παλτό Victoria Beckham, το οποίο συνδύασε με κομψές μαύρες σατέν μπότες. Αξίζει να σημειωθεί ότι η φίλη της Μέγκαν,Jessica Mulroney , βάζει το "χεράκι" της στις εμφανίσεις της δούκισσας καθώς είναι πολύ πετυχημένη στυλίστρια, όπως αναφέρει η Daily Mail.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ