Τριανταφύλλη Μπουτεράκου: Ποιος είναι ο λόγος που έκανε μήνυση στους γονείς της – To ψυχιατρείο & οι δυσκολίες

Ζήτησε ηθική αποκατάσταση... 

Καλεσμένη στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου «The 2Night Show», ήταν το βράδυ της Τέταρτης η Τριαντάφυλλη Μπουτεράκου!

Η γνωστή ηθοποιός μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην μήνυση που έχει καταθέσει εναντίον των γονιών της, προκειμένου να αποκατασταθεί η αλήθεια και το όνομα της.

Μίλησε για τη μήνυση που έχει καταθέσει σε βάρος των γονιών της, προκειμένου να δικαιωθεί και να αποκατασταθεί το όνομα και η υπόληψη της, ενώ έκανε λόγω για μια «πατριαρχική οικογένεια» που δεν της άφηνε το δικαίωμα επιλογής σε βασικά ζητήματα.

Η ηθοποιός έγινε περισσότερο γνωστή από την περιπέτεια που είχε πριν δυόμιση χρόνια, όταν κατήγγειλε ότι οι γονείς της την είχαν βάλει με το ζόρι στο Δρομοκαΐτειο, εξαιτίας περιουσιακών διαφορών τους.

 

 

«Έκανα μήνυση στους γονείς και στον ξάδερφό μου, ζητώντας ηθική αποκατάσταση και δημόσια συγγνώμη. Το γεγονός ότι οι μηνύσεις έχουν φτάσει αυτή τη στιγμή στο ακροατήριο, σημαίνει ότι είναι πολύ βάσιμες. Με δύο ένορκες καταθέσεις ότι κάποιος δεν είναι καλά, μπορεί να οδηγηθεί στο ψυχιατρείο. Μάλιστα, η μία από τις δύο καταθέσεις που έγιναν εις βάρος μου, ήταν από έναν ξάδερφό μου από την Πάτρα, ο οποίος είχε να με δει τουλάχιστον 7 χρόνια. Οι γονείς μου κατέθεσαν ψευδώς ότι έχω ιστορικό ψυχιατρικής νόσου και γι΄αυτό διώκονται για ψευδορκία», είπε περιγράφοντας τι ακριβώς έχει συμβεί με τους συγγενείς της και έχουν φτάσει μέχρι τα δικαστήρια.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ