‘’Θα σε θάψω θα σου κόψω τα πόδια’’ έγραφε στο νεαρό φίλο της η 40χρονη παντρεμένη μητέρα 3 παιδιών

Έξι ολόκληρους μήνες κράτησε το μαρτύριο του άνδρα... 

Εκτός από τον ύπνο του, λίγο έλειψε να χάσει και την δουλειά του ένας 31χρονος ασφαλιστής, ο οποίος βρίσκεται αυτή την περίοδο στα δικαστήρια με την πρώην σύντροφό του.

Επί έξι ολόκληρους μήνες όπως αποκαλύπτει η Espresso, όταν χτυπούσε το τηλέφωνο στο γραφείο του φοβόταν ότι ήταν η 40χρονη πρώην ερωμένη του. Μάλιστα, δεν είχε διαστάσει να παρακολουθήσει τον νεαρό άνδρα και έξω από το σπίτι του άρχισε να του πετάει αυγά την ώρα που έμπαινε στο γκαράζ.

Σύμφωνα με τον 31χρονο όταν γνώρισε την παντρεμένη μητέρα τριών παιδιών του είπε ότι περιμένει να βγει το διαζύγιο της.

Έτσι, άρχισαν να βγαίνουν και ανέπτυξαν μια παθιασμένη σχέση. Για ενάμισι περίπου χρόνο το ζευγάρι ζούσε έναν μεγάλο έρωτα, όμως η επιμονή της 40χρονης να συναντιούνται σε απόμερα σημεία άρχισε να βάζει σε υποψίες τον 31χρονο.

Όταν της ζήτησε να συζήσουν εκείνη αρνήθηκε και τότε κατάλαβε ότι δεν υπήρχε διαζύγιο και της ζήτησε να χωρίσουν. Από τότε ξεκίνησε ο εφιάλτης για τον ασφαλιστή καθώς σύμφωνα με όσα ισχυρίζεται η 40αρα δεν τον άφηνε λεπτό σε ησυχία.

Τον απειλούσε, του τηλεφωνούσε στη δουλειά του ανά δύο λεπτά και του έστελνε απειλητικά sms "θα σε θάψω" ή "θα σου κόψω τα πόδια", ενώ τηλεφωνούσε σε συγγενείς και φίλους βρίζοντάς τον.

"Ο εντολέας μου εκ της συμπεριφοράς της πρώην συντρόφου του αναγκάστηκε να ζει σε ένα καθεστώς ύβρεων, απειλών και φόβου έως και για τη σωματική του ακεραιότητα. Η υποβολή μήνυσης και λήψης ασφαλιστικών μέτρων ήταν επιβεβλημένη λύση" δηλώνει ο συνήγορος του 31χρονου.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ