Brit Awards 2019: Απ' τους νικητές και τις καλύτερες εμφανίσεις μέχρι το πορτραίτο της Μέγκαν Μαρκλ πίσω από την Μπιγιονσέ και τον Jay Z όλα τα highlights της βραδιάς (φώτο-βίντεο)

Η Μπιγιονσέ υποκλίνεται στη Μέγκαν, ο Χιου Τζάκμαν κλέβει την παράσταση και ο Κωστής Μαραβέγιας με την Τόνια Σωτηροπούλου δίνουν ελληνικό άρωμα στη βραδιά...

Ήταν μια βραδιά γεμάτη λάμψη... πιρουέτες, ανατροπές  και ενδιαφέρουσες παρουσίες. τελετή απονομής των BRIT Awards 2019, των 39ων ετήσιων βραβείων της Βρετανικής Φωνογραφικής Ομοσπονδίας, έγινε την Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου στο κατάμεστο «The O2 Arena» του Λονδίνου. Στον ρόλο του οικοδεσπότη ήταν ο Βρετανός κωμικός, παρουσιαστής, ηθοποιός και σεναριογράφος ο Jack Whitehall.


Μεγάλοι νικητές των BRIT Awards 2019 ήταν ο DJ / μουσικός παραγωγός Calvin Harris και το συγκρότημα The 1975. Το βραβείο «Critics’ Choice» για το 2019 απονεμήθηκε στον Sam Fender κατά τη διάρκεια ανακοίνωσης των υποψηφιοτήτων στις 12 Ιανουαρίου, ενώ η Pink παρέλαβε το τιμητικό βραβείο για την «Εξαιρετική Συνεισφορά στη Μουσική».


Στη σκηνή των BRIT Awards 2019 τραγούδησαν κατά σειρά ο Hugh Jackman με ένα τραγούδι από την ταινία «The Greatest Showman» στην οποία πρωταγωνίστησε, ο George Ezra, οι Little Mix με τη Ms Banks, η Jorja Smith, ο Calvin Harris με τον Rag’n’Bone Man, τον Sam Smith και την Dua Lipa, παρουσιάζοντας τις συνεργασίες τους στα τραγούδια «Giant», «Promises» και «One Kiss» αντίστοιχα, οι The 1975 και η Jess Glyne με τη H.E.R.

Την αυλαία της τελετής απονομής έκλεισε το τιμώμενο πρόσωπο της βραδιάς, η P!nk, η οποία ερμήνευσε ένα medley των επιτυχιών της: Από το «Just like Fire», το «Just Give Me a Reason» και το «Try» μέχρι το «What About Us» και το ολοκαίνουργιο «Walk Me Home». Την τραγουδίστρια συνόδευσε ο Dan Smith των Bastille.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

"It's been an awesome 20 years. Here's to 20 more!" @pink you are one of a kind! #BRITs

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη BRITs (@brits) στις

Η Lily Allen κατάφερε να εντυπωσιάσει με το λαμπερό της look για το μεγαλύτερο event της Βρετανικής μουσικής, ενώ η Dua Lipa κατάφερε να κλέψει την παράσταση με ένα σχέδιο του Christopher Kane, κατευθείαν από το catwalk, όπως αναφέρει το BBC

Όταν η Μπιγιονσέ υποκλίθηκε στην Μέγκαν

Έναν πρωτότυπο τρόπο βρήκαν Beyoncé και Jay-Z για να εκφράσουν την στήριξή τους απέναντι στην Μέγκαν Μαρκλ κατά τη διάρκεια της απονομής των βρετανικών μουσικών βραβείων Brit Awards 2019

Το δημοφιλές ζευγάρι της μουσικής σκηνής, απέσπασε το βραβείο Best International Artist (Group) για το άλμπουμ τους «Everything Is Love», το οποίο κυκλοφόρησαν μαζί ως The Carters και στο ευχαριστήριο video που προβλήθηκε, υπήρχε πίσω τους ένα πορτρέτο της Δούκισσας του Σάσεξ.

Στο video, με το οποίο ευχαρίστησαν για το βραβείο,  Beyoncé και Jay-Z δημιούργησαν ουσιαστικά  εκ νέου τη θρυλική σκηνή από το βιντεοκλίπ του «Apeshit», στο οποίο στέκονται αμφότεροι μπροστά από τον πίνακα της Μόνα Λίζα στο Μουσείο του Λούβρου.

Μόνο που κατά τη διάρκεια των Brit Awards 2019, αντί για το έργο του Λεονάρντο Ντα Βίντσι, πίσω τους υπήρχε ένα πορτρέτο της Μέγκαν, το οποίο γυρίζουν να κοιτάξουν μόλις λένε «ευχαριστώ».

Η κίνηση μεταφράστηκε ως ένα ισχυρό μήνυμα στήριξης προς το νεότερο μέλος της βρετανικής βασιλικής οικογένειας, που πρόσφατα έχουν σπεύσει να υπερασπιστούν γενικά πολύ διάσημοι καθώς το τελευταίο διάστημα η Μέγκαν Μαρκλ γίνεται συνεχώς αντικείμενο κουτσομπολιού σε μέσα ενημέρωσης και social media, όπως αναφέρει το E-news

Η λίστα των νικητών

Τιμητικά Βραβεία

Βραβείο Παγκόσμιας Επιτυχίας: Ed Sheeran

Παραγωγός της Χρονιάς: Calvin Harris

Εξαιρετική Συνεισφορά στη Μουσική: P!nk

Βρετανικό Άλμπουμ της Χρονιάς

The 1975 – “A Brief Inquiry into Online Relationships”

Βρετανικό Single της Χρονιάς

Calvin Harris and Dua Lipa – “One Kiss”

Βρετανικό Βίντεο της Χρονιάς

Little Mix featuring Nicki Minaj – “Woman Like Me”

Καλύτερος Βρετανός Καλλιτέχνης της Χρονιάς

George Ezra

Καλύτερη Βρετανίδα Καλλιτέχνης της Χρονιάς

Jorja Smith

Καλύτερο Βρετανικό Συγκρότημα

The 1975

Βρετανικό Breakthrough Act

Tom Walker

Critics’ Choice Award

Sam Fender

Καλύτερος Διεθνής Άνδρας Καλλιτέχνης

Drake

Καλύτερη Διεθνής Γυναίκα Καλλιτέχνης

Ariana Grande

Καλύτερο Διεθνές Συγκρότημα

The Carters (Beyoncé & JAY-Z)

Το τρόπαιο είχε σχεδιάσει ο Σερ David Adjaye, ο οποίος δήλωσε: «Η άποψή μου στο τρόπαιο των BRIT Awards είναι η παρουσίαση ενός τρομερού υλικού, σφυρηλατημένο στη φωτιά και με το σχήμα του σώματος μίας γυναίκας. Είναι μοναδική και σε αναλογίες πολύ διαφορετική.»

 

H Ελληνική παρουσία

το Λονδίνο βρέθηκαν αυτές τις ημέρες, το μοντέλο και ηθοποιός Τόνια Σωτηροπούλου και ο γνωστός τραγουδιστής Κωστής Μαραβέγιας. Εκτός από τις βόλτες τους στη βρετανική πρωτεύουσα το ζευγάρι παραβρέθηκε και στα Βρετανικά Βραβεία Μουσικής, τα Brit Awards 2019, το βράδυ της Τετάρτης 20/2. 

Τόνια και Κωστής φωτογραφήθηκαν στο κόκκινο χαλί και η ηθοποιός πόσταρε το ενσταντανέ στο προφίλ της στο Instagram

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

@mastercardgr #MastercardGR #BRITs #StartSomethingPriceless

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη toniasotiropoulou (@toniasotiropoulou) στις

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ