Ακραίος θηλασμός! Καλλονή Ουαλή φωτογραφίζεται προκλητικά με τον αυτιστικό γιο της να θηλάζει! - "Με αποκαλούν παιδόφιλη" (φώτο)

Την κατηγορούν για παιδική πορνογραφία αλλά.... δεν πτοείται

Την λένε Yakaly Di Roma , είναι νέα όμορφη και... προκλητική. Η νεαρή μητέρα δύο παιδιών από την Ουαλία δεν διστάζει να ποστάρει στα Social Media, φωτογραφίες που τη δείχνουν να θηλάζει τον τετράχρονο γιο της Χανς παρά το διαδικτυακό Bullying που, όπως λέει, δέχεται.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Mamá de 2 ???? Mom of 2 ?

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη YAKALY DI ROMA (@yakydiroma) στις

Η 31χρονη γυναίκα είναι μητέρα δύο παιδιών. Φωτογραφίες όπως αυτή που θηλάζει τον Χανς μπροστά στο λάπτοπ, ή αυτή που τη δείχνει στα χιόνια με εντυπωσιακό φόρεμα να θηλάζει τα δύο παιδιά της προκαλούν επικρίσεις.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Tandem ????? . . #breastfeeding #lactanciamaterna #extendedbreastfeeding #tandemnursing #tandem #lactanciaexclusiva #normalizebreastfeeding

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη YAKALY DI ROMA (@yakydiroma) στις

Yakaly Di Roma  λατρεύει τη φωτογραφία και διαθέτει έναν αρκετά δημοφιλή λογαριασμό στο Instagram, με χιλιάδες ακόλουθους. Στις φωτογραφίες της πρωταγωνιστεί η οικογένειά της, με τον σύζυγό της και τα δύο παιδιά τους, ενώ πολλές έχουν ως θέμα τους τον θηλασμό.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Happy Halloween ? de mis imágenes favoritas con mi bebé @hansdiroma #tb #breastfeeding #maleficent #fireandice

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη YAKALY DI ROMA (@yakydiroma) στις

Μάλιστα όπως λέει η ίδια , δεν σκοπεύει να σταματήσει αφού ο θηλασμός κάνει καλό στον τετράχρονο γιο της. Σύμφωνα με τη The sun το τι λέει ο κόσμος δεν την απασχολεί ιδιαίτερα και οι απειλές που δέχεται δεν την πτοούν.

 "Με αποκαλούν παιδόφιλη επειδή θηλάζω τον γιο μου δημοσίως. Με κατηγορούν επίσης για παιδική πορνογραφία επειδή δημοσιεύω φωτογραφίες με τα παιδιά μου στο Instagram την ώρα που τα θηλάζω", αναφέρει η ίδια.

O θηλασμός κατ' εμέ είναι κάτι ιδιαίτερο. Δημιουργεί έναν πολύ δυνατό δεσμό ανάμεσα σε εμένα και τα παιδιά μου. Ο Hans είναι αυτιστικός, με αυτόν τον τρόπο αισθάνεται πιο ασφαλής. Τίποτα άλλο δεν μπορεί να τον ηρεμήσει τόσο", λέει η 31χρονη. Μιλάμε για το πιο φυσικό πράγμα στον κόσμο. Είναι μια γιορτή, κάτι το απολύτως φυσιολογικό. Είναι κάτι επίπονο για μια γυναίκα, μια θυσία, δεν είναι κάτι απλό για να κρίνεται έτσι", προσθέτει.

"Δέχομαι αρνητικά σχόλια για τον δημόσιο θηλασμό και για τις φωτογραφίες μου, ότι προσβάλλω τη δημόσια αιδώ επειδή ο Hans είναι τεσσάρων. Δεν πτοούμαι. Κάνω το καλύτερο για τα αγόρια μου και θα συνεχίσω. Με τις φωτογραφίες που δημοσιεύω, γιορτάζω τη ζωή. Δεν ντρέπομαι, δεν κάνω κάτι κακό. Θα συνεχίσω να τις δημοσιεύω με περηφάνια", καταλήγει.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ