Τι κουκλιά είναι αυτά; - Η πριγκίπισσα Γκαμπριέλα του Μονακό και ο πρίγκιπας Ζακ αληθινοί ροκ σταρ στους δρόμους του πριγκιπάτου (φώτο)

Μια αληθινή ροκ σταρ ! Με δερμάτινο μπουφάν, μαύρα γυαλιά και υπέροχη φούστα η μικρή πριγκίπισσα Γκαμπριέλα του Μονακό έκανε όλα τα βλέμματα να στραφούν πάνω της στους δρόμους του πριγκιπάτου.

Υπέροχος και ο αδερφός της, πρίγκιπας Ζακ με τζην, γαλάζιο πουκάμισο και μαύρο δερμάτινο μπουφάν. Αληθινός γόης δεν με τα μαύρα γυαλιά του , χαμογελούσε διαρκώς δίπλα στην αδερφή του και στους γονείς του.

Ο πρίγκιπας Αλβέρτος του Μονακό και η πριγκίπισσα Σαρλήν, το απόγευμα της Παρασκευής έβγαλαν βόλτα τα δύο βλαστάρια τους μαζί με τον ξάδερφο τους Πιερ Κασιράγκι. 

Ο πρίγκιπας Αλβέρτος του Μονακό και η σύζυγος του εγκαινίασαν  ένα νέο εμπορικό κέντρο στο  Monte Carlo, το οποίο ολοκληρώθηκε μετά από τέσσερα χρόνια εργασίας. Όπως αναφέρει η Paris Match αυτό το νέο συγκρότημα, το οποίο συνορεύει με την πλατεία Casino de Monte-Carlo, περιλαμβάνει καταστήματα και διαμερίσματα.

H 4χρονη Γκαμπρίελα απέδειξε ότι είναι γνήσια γαλαζοαίματη και αληθινή fashionista. Με άνεση και στυλ, συνομιλούσε με όλους , δέχθηκε ένα ωραίο μπουκέτο λουλούδια που της χάρισαν και παρακολουθούσε τις ομιλίες των γονιών της.

Δείτε όλες τις φωτογραφίες στο κεντρικό SLIDESHOW

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ