Θα σκάσει ή δεν θα σκάσει αναρωτιέμαι βλέποντας την Μαράια Κάρεϊ σε ένα τόσο στενό φουστάνι (φώτο)

Αποφάσισε να τονίσει τις καμπύλες της

Η Μαράια Κάρεϊ απέκτησε "μεσούλα δακτυλίδι" και αποφάσισε να το επιδείξει . Την Πέμπτη το βράδυ εμφανίστηκε στο Colosseum Caesars Palace στο Λας Βέγκας με ένα προκλητικό ροζ ,nude φουστάνι που τόνιζε τις καμπύλες τις .... όσο δεν παίρνει.

Με βαθύ ντεκολτέ το μακρύ φουστάνι σε στυλ "γοργόνα" είναι τόσο στενό που αναρωτιέται κανείς αν μπορεί να αναπνεύσει. Σύμφωνα με όσα αναφέρει η Daily Mail, η Μαράια Κάρει το 2017 υποβλήθηκε σε επέμβαση "γαστρικού δακτυλιδιού" για να μπορέσει να διατηρεί το επιθυμητό βάρος.

"Είναι πιο ευτυχισμένη όταν είναι αδύνατη", ανέφερε μία πηγή κοντά στην τραγουδίστρια. Η Κάρεϊ είναι γνωστή για τη "δίαιτα γιο-γιο" που ακολουθεί , η οποία είναι υπεύθυνη για τις αυξομειώσεις του βάρους της.

Τώρα πάντως φαίνεται ότι είναι ευχαριστημένη με το αποτέλεσμα της δίαιτας της κι έτσι η 49χρονη τραγουδίστρια αποφάσισε  να τονίσει το σώμα της φορώντας αυτό το φόρεμα. Μάλιστα ανέβασε και μία φωτογραφία στο Instagram, λαμβάνοντας πολλά θετικά σχόλια από τους ακόλουθους της.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#TheButterflyReturns @caesarspalace tonight! Can't wait to see the #lambs on the last show of this run! ❤ ? ? Next stop: #CautionWorldTour ⚠?

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Mariah Carey (@mariahcarey) στις

"Η πεταλούδα επιστρέφει", έγραψε στη λεζάντα

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ