Beyonce - Jay-Z: Ανέβασαν βίντεο με φόντο την Μέγκαν Μαρκλ «Βασίλισσα»

Το πορτρέτο έχει γίνει viral... 

Οι Beyonce και Jay Z και η Μέγκαν Μαρκλ δεν έχουν έρθει ακόμα σε επαφή μεταξύ τους. Αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχει αγάπη ανάμεσά τους.

Οι Carters εξέφρασαν την επιδοκιμασία τους στη Δούκισσα του Σάσεξ με εκπληκτικό τρόπο, όταν έκαναν ένα cameo στα Brit Awards 2019, τα βραβεία της Βρετανικής Φωνογραφικής Βιομηχανίας.

Μετά την ανακοίνωση των Carters ως νικητών στην κατηγορία Καλύτερο Διεθνές Γκρουπ (Best International Group), η Beyonc? και ο Jay Z ευχαρίστησαν σε ένα βιντεοσκοπημένο μήνυμα που γυρίστηκε μπροστά από ένα πορτρέτο της Μέγκαν Μαρκλ.

Στο βίντεο ο Jay Z και η σύζυγός του εμφανίζονται όπως ακριβώς στο κλιπ του τραγουδιού τους «Apesh*t», φορούν σακάκια μπροστά από ένα πίνακα, αλλά στη θέση της Μόνα Λίζα είναι η Μέγκαν Μαρκλ και ακούγεται το «Everything Is Love». Στο πορτρέτο, η Μαρκλ δεν είναι απλώς ένα λαμπερό βασιλικό.

Στο πορτρέτο σύμφωνα με το ΑΠΕ - ΜΠΕ  η Αμερικανίδα πρώην ηθοποιός, νυν σύζυγος του πρίγκιπα Χάρι απεικονίζεται ως βασίλισσα. Μία φιλοφρόνηση από μια βασίλισσα στην άλλη, σχολιάζουν δημοσιεύματα, καθώς η Beyonce είναι ευρύτερα γνωστή ως Queen Bey, βασίλισσα της ποπ και R&B., σύμφωνα με το Wmagazine.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ