Η γνώμη σας, είναι πολύτιμη! Μοιραστείτε την μαζί μας!

Made in Greece τα Anthea Organics: Τα πιο απολαυστικά ροφήματα του χειμώνα με ελληνικά βιολογικά αρωματικά φυτά & βότανα ανώτερης ποιότητας

Οι παιδικές αναμνήσεις σε ένα σπίτι που μύριζε πάντοτε τσάι από βότανα της ελληνικής φύσης ήταν η αφορμή για τους δημιουργούς της εταιρείας ΑΝΤΗΕΑ ORGANICS να δώσουν σάρκα και οστά στο παιδικό όνειρο, προσφέροντας premium απόλαυση μέσα από τα οργανικά βότανα της ίδιας της φύσης.

Το όλο εγχείρημα δεν ήταν εύκολο. Χρειάστηκαν πολλά χρόνια μελέτης, εξειδικευμένης έρευνας και αναζήτησης βραβευμένων βιοκαλλιεργητών ανά την Ελλάδα με τους οποίους συνεργάστηκαν για να μας προσφέρουν σήμερα υψηλής ποιότητας προϊόντα.

Όλα αυτά σε συνδυασμό με την τεχνογνωσία, το πάθος και το μεράκι για τη δημιουργία μία εταιρείας με προϊόντα ανεπανάληπτα οδήγησαν την Anthea Organics στη θέση που βρίσκεται σήμερα, με ισχυρή παρουσία σε Ελλάδα αλλά και σε αγορές του εξωτερικού.

Η εταιρεία εξάγει τα προϊόντα της σε Γερμανία και Αυστρία, με τους ντόπιους αυτών των χωρών να τα έχουν αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή ως προϊόντα καθαρά αντιπροσωπευτικά της ελληνικής γης.

Τα αρωματικά βότανα που χρησιμοποιεί η Anthea Organics φέρουν βιολογική πιστοποίηση από τον επίσημο φορέα «ΔΗΩ» και η συσκευασία τους είναι άκρως φιλική προς το περιβάλλον.

Τα βιολογικά αρωματικά φυτά που επιλέγει η Θεσσαλονικιώτικη Anthea Organics από εκλεκτούς μικρούς βιολογικούς καλλιεργητές που σέβονται τη φύση, τη γη και τα προϊόντα της, συλλέγονται με το χέρι και αποξηραίνονται σε ιδανικό τόπο σκίασης.

Η κάθε συσκευασία επιδέχεται ξεχωριστής επιμέλειας, έτσι ώστε να διατηρούνται ολόκληρα τα άνθη και τα φύλλα, που δίνουν το άρωμα και τη φρεσκάδα τους στα απολαυστικά ροφήματα στην πληρότητά τους. Τσάι του βουνού, λουίζα, μέντα, τριαντάφυλλο είναι από τις βασικές γεύσεις...

Δείτε όλη τη συνέχεια στο Made in Greece.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ