Ζώδια: Η Σελήνη στην Αφροδίτη και τον Πλούτωνα φέρνει τύχη και εύνοια στους έρωτες - Ποιοι ευνοούνται;

Ημερήσιες προβλέψεις... 

Η Σελήνη σήμερα συνεργάζεται με Αφροδίτη και Πλούτωνα, φέρνοντας τύχη και εύνοια σε έρωτα, σεξ, θέματα καρδιάς και χρήμα, κυρίως για Ταύρους, Καρκίνους, Παρθένους, Σκορπιούς, Αιγόκερους και Ιχθύες του 3ου δεκαημέρου!

ΚΡΙΟΣ: Χρησιμοποιήστε όλες σας τις τεχνικές για να μην ωθήσετε τους συνεργάτες σας να ξεπεράσουν τα όρια της υπομονής τους με τις διαρκείς παρεμβάσεις σας.

ΤΑΥΡΟΣ: Η σημαντική πρόοδος στα εργασιακά σας θέματα, θα σας ανεβάσει το ηθικό και θα σας αλλάξει τη διάθεση. Μη αφήσετε σημαντικές ευκαιρίες να χαθούν εμμένοντας σε εμμονές και φοβίες του παρελθόντος.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Για να μπορέσουν να πραγματοποιηθούν οι επιθυμίες σας, θα πρέπει να τις εκφράσετε. Δε χρειάζεται να ασχολείστε με τας οικονομικά των άλλων, ειδικά όταν δε σας το έχουν ζητήσει.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Ανακαλύψτε τις αιτίες που σας δημιουργούν άγχος και απαλλαγείτε από το πρόβλημα. Η συμβουλή ενός πολύ αγαπημένου σας προσώπου θα σας βοηθήσει να βρείτε λύση σε κάτι που σας απασχολεί.

ΛΕΩΝ: Δε χρειάζεται να παίρνετε τόσο σοβαρά τις κριτικές που σας κάνουν αντίπαλοί σας. Ασχοληθείτε περισσότερο με αγαπημένα σας πρόσωπα που σας έχουν ανάγκη.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Χρωματίστε την καθημερινότητά σας και όλα θα αρχίσουν να διορθώνονται. Βρείτε χρόνο για να ασχοληθείτε περισσότερο με θέματα του σπιτιού σας.

ΖΥΓΟΣ: Απομακρυνθείτε για λίγο από τα εργασιακά σας θέματα, για να χαλαρώσετε και να ηρεμήσετε. Ακούστε τη φωνή της καρδιάς σας και μην κρύβεστε πίσω από το δάχτυλό σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Πάρτε αποφάσεις πριν είναι αργά, ώστε να γίνουν πραγματικότητα τα σχέδιά σας. Εκφράστε τα συναισθήματά σας και θα βρείτε περισσότερη ανταπόκριση απ’ ότι νομίζατε σύμφωνα με τον oroskopo.gr.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Ξεκουραστείτε για να αντιμετωπίσετε τις επόμενες ημέρες που θα είναι γεμάτες με δραστηριότητες. Δώστε ουσιαστικές λύσεις σε θέματα εργασίας, αλλάζοντας τακτική και εφαρμόζοντας άλλη πολιτική.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Σταδιακά θα αρχίσουν να υποχωρούν τα εμπόδια που σας δημιουργήσουν πρόβλημα. Ευχάριστες εκπλήξεις στο συναισθηματικό σας τομέα θα σας αλλάξουν τη διάθεση.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Μια σημαντική γνωριμία θα σας δώσει μεγάλη χαρά, αλλά μην ανοιχτείτε σε επενδύσεις με αβέβαιο μέλλον. Καινούριες κοινωνικές γνωριμίες θα σας βοηθήσουν στους στόχους σας.

ΙΧΘΥΣ: Μην υπόσχεστε σε όλους από κάτι, γιατί σας έχουν βρει βολικούς και δεν το εκτιμούν. Ξεκουράστε το μυαλό σας από προβλήματα και απέχετε από κουραστικές εργασίες.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ