Μοναδικές προτάσεις για το πιο κομψό και ντελικάτο ντύσιμο στο γραφείο - Φώτο

«Τι ρούχα να φορέσω πάλι σήμερα στο γραφείο;»

Αυτή είναι η απορία που βασανίζει ένα μεγάλο ποσοστό γυναικών κάθε πρωί. Δεν χρειάζεται όμως να πονοκεφαλιάζουμε! Ακολουθώντας κάποια βασικά μυστικά μόδας και εφόσον διαθέτουμε τα απαραίτητα πασπαρτού κομμάτια της γυναικείας γκαρνταρόμπας, μπορούμε να κάνουμε κομψά και μοντέρνα ντυσίματα για το γραφείο χωρίς ιδιαίτερο κόπο και χάσιμο χρόνου.

Τα ρούχα που θα επιλέξουμε για την δουλειά μας είναι σημαντικό να ακολουθούν τον dress code του χώρου εργασίας μας. Τι σημαίνει αυτό; Πάρτε για παράδειγμα μια δικηγόρο. Το ντύσιμο γραφείου που θα επιλέξει πρέπει να αποπνέει σοβαρότητα και κύρος, αλλιώς θα δυσκολευτεί να κερδίσει την εμπιστοσύνη των πελατών της, αλλά και των συνεργατών της ή των δικαστών. Αντίθετα, μια γυναίκα που δουλεύει σε μια εταιρεία που το περιβάλλον δεν είναι τόσο αυστηρό, μπορεί να ντυθεί πιο ανάλαφρα και κάζουαλ.

Σε γενικές γραμμές όμως υπάρχουν κάποιοι κανόνες για το τέλειο ντύσιμο γραφείου, χωρίς αυτοί να είναι απαράβατοι. Το σημαντικό είναι να διατηρούμε το στυλ μας και να νιώθουμε όμορφα με ότι φοράμε. Αν νιώθουμε άβολα με το ντύσιμο μας, ασυναίσθητα θα επηρεαστεί και η αποδοτικότητα μας στη δουλειά.

Συμβουλές για να επιλέξουμε τον ιδανικό συνδυασμό ρούχων γραφείου, από το beautetinkyriaki.gr:

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ