Όλες οι φώτο από το "After Oscar's" πάρτι: Ποιες ξεχώρισαν για το γούστο τους και ποιες για τις κιτς τουαλέτες τους

Λοιπόν, εσείς ποιες νομίζετε ότι κερδίζουν το "Όσκαρ του στυλ";

Όταν έσβησαν τα φώτα των Όσκαρ άναψαν τα φώτα του πάρτι. Το Vanity Fair, όπως κάθε χρόνο διοργάνωσε μία φαντασμαγορική βραδιά για τους πρωταγωνιστές των μεγάλων βραβείων.

Όλα τα μεγάλα αστέρια του διεθνούς στερεώματος ήταν εκεί: στο Wallis Annenberg Center . Και αυτή τη φορά οι διάσημες κυρίες "διαγωνίστηκαν" για  άλλου είδους βραβεία: Το "όσκαρ κομψότητας και στυλ" και το "όσκαρ κακογουστιάς".

Στο πάρτι του Vanity Fair τα είδαμε στην κυριολεξία όλα. Φτερά και πούπουλα, στρας, χρυσά φορέματα, προκλητικές εμφανίσεις  που άφηναν πολύ λίγα στη φαντασία, αλλά και υπέροχες τουαλέτες.

Στυλ που θα θέλαμε να αντιγράψουμε και εμφανίσεις για την.... "αστυνομία μόδας". Αναμφισβήτητα την πιο προκλητική εμφάνιση έκανε η Κένταλ Τζένερ που εμφανίστηκε σχεδόν... ημίγυμνη.

Επίσης προκλητικά ντυμένες ήταν και η Μάιλι Σάιρους με το ... αβυσαλέο ντεκολτέ της και η τραγουδίστρια Ρίτα Όρα, με το διάφανο δαντελένιο φόρεμα της.

Η πρωταγωνίστρια του Λάνθιμου και νικήτρια του Όσκαρ α' γυναικείου ρόλου, Ολίβια Κόλμαν εμφανίστηκε στο πάρτι με ολόλευκη σατέν τουαλέτα.

Η βασίλισσα της εκκεντρικότητας Lady Gaga, εντυπωσίασε με την μαύρη τουαλέτα της. Η Σαρλίζ Θερόν έκλεψε την παράσταση με την ονειρική μπλε Dior τουαλέτα της που... την έκπληξη την έκρυβε στο πίσω μέρος.

Πολύ "φορτωμένο" ήταν το φόρεμα της Κριστίν Τέιγκεν, ενώ η Τζέσικα Άλμπα ήταν υπέρκομψη με την μαύρη τουαλέτα της. Υπέροχη ήταν η ηθοποιός Γκάμπριελ Γιούνιον και η σατέν μακριά τουαλέτα της στο χρώμα του χαλκού.

Η Ναόμι πάλι απέδειξε ότι "τα διαμάντια του στυλ είναι παντοτινά". Η μαύρη γαζέλα εμφανίστηκε στο πάρτι με μια εκπληκτική τουαλέτα που τόνιζε το τέλειο σώμα της.

Εκπληκτική ήταν και η εμφάνιση της Ρενέ Ζελβέγκερ. Η διάσημη ηθοποιός εμφανίστηκε στο πάρτι με ένα υπέρκομψο μαύρο μίντι φόρεμα.

Συγκεντρώσαμε όλες τις φωτογραφίες του πάρτι που δημοσίευσε η Daily Mail. Λοιπόν εσείς ποιες νομίζετε ότι κερδίζουν το "Όσκαρ του στυλ";

Δείτε όλες τις φωτογραφίες στο κεντρικό SLIDESHOW 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ