Ξεκινά στις 18 Μαρτίου ο νέος κύκλος του e-Commerce Project Manager

Για 10η συνεχόμενη φορά, υλοποιείται από το Κέντρο Βιώσιμης Επιχειρηματικότητας Εξέλιξη & την eSkills Center by Convert Group, το εκπαιδευτικό πρόγραμμα e-Commerce Project Manager.

Το πρόγραμμα, που έχουν παρακολουθήσει περισσότεροι από 300 συμμετέχοντες, περιλαμβάνει: 55 ώρες διδασκαλίας σε αίθουσα, από τους πλέον έμπειρους επαγγελματίες στο χώρο του ηλεκτρονικού εμπορίου, με συνδυασμό θεωρίας και πρακτικής εξάσκησης σε ειδικά διαμορφωμένες αίθουσες υπολογιστών 25 ώρες Digital Marketing e-Learning, με 8 από τους εγκυρότερους διεθνώς  εισηγητές Strategy case studies: εργαλεία και τεχνικές του e-Business στην πράξη, μέσα από τη μελέτη και επίλυση πραγματικών προβλημάτων στη διαμόρφωση e-Commerce στρατηγικής για e-shops ή brands  που δραστηριοποιούνται στην ελληνική αγορά. 

Οι ενότητες του e-Commerce Project Manager περιλαμβάνουν:

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε:
e-Commerce, Retail, Sales, Marketing, Store, Product & Brand Managers, B2B Specialists

μικρομεσαίες επιχειρήσεις που θέλουν να αναπτυχθούν μέσα από το ηλεκτρονικό εμπόριο και σχεδιάζουν να δημιουργήσουν ηλεκτρονικό κατάστημα.
στελέχη εμπορικών τμημάτων εταιριών που θέλουν να εκπαιδευτούν στο e-Commerce αλλά και σε όποιον ασχολείται με τη διαχείριση και βελτιστοποίηση ηλεκτρονικών καταστημάτων.

Το e-Commerce Project Manager, είναι ένα από τα 2 προγράμματα της ακαδημίας ηλεκτρονικής επιχειρηματικότητας e-Academy, που πραγματοποιείται σε συνεργασία με την eSkills Center by Convert Group και την ακαδημαϊκή επιμέλεια έχει ο Παναγιώτης Γκεζερλής, CEO της Convert Group.

Το δεύτερο πρόγραμμα της ακαδημίας, το Digital Marketing Practitioner ξεκινά στις 13 Μαρτίου 2019.

Περισσότερες πληροφορίες για τα προγράμματα στο site της Εξέλιξης, www.excelixi.org  και στα τηλέφωνα 210-3739126 & 210-6291409.
 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ