Ζώδια: Μηνιαίες προβλέψεις για τον Μάρτη, από την Άντα Λεούση - Τι θα μας φέρει ο πρώτος μήνας της άνοιξης;

Αναλυτικά οι προβλέψεις 

Κριός: Πολλές φορές η δουλειά γίνεται το αγαπημένο σας χόμπι και δεν μπορείτε να φανταστείτε τη ζωή σας χωρίς αυτήν, αλλά οι εντάσεις και οι δυσκολίες που τον τελευταίο καιρό έχουν συσσωρευτεί τον τελευταίο καιρό γενικότερα μέσα στην καθημερινότητά σας θα σας αναγκάσουν να αναθεωρήσετε τις ιδέες σας για την επαγγελματική σας ζωή.

Στις 26 η Αφροδίτη περνάει στους Ιχθείς και θα καταλαβαίνετε πολύ καλά πλέον πως πρέπει να προβάλετε δυναμικά τον εαυτό σας και να δείξετε τι μπορείτε να κάνετε ώστε να αναγνωριστούν οι προσπάθειές σας.

Ταύρος: Στις 6 ο Ουρανός περνάει στο ζώδιό σας και τα σκαμπανεβάσματα της τύχης, θα απαιτήσουν από εσάς να έχετε γερά νεύρα, καθώς θα πάρετε μια γεύση για το τι θα επακολουθήσει στις προσωπικές και κοινωνικές σας σχέσεις.

Τώρα θα μπορέσετε να δείτε πιο ξεκάθαρα τι μπορεί να μείνει και τι πρέπει να αλλάξει, όμως, θα είστε ιδιαίτερα ευρηματικοί και το καλό κλίμα επικοινωνίας θα σας βοηθήσει να αξιοποιήσετε πραγματικά το ταλέντο σας σε συναλλαγές, γνωριμίες και δημόσιες σχέσεις.

Δίδυμος: Οι προκλήσεις που δέχεστε από το σύντροφό σας τον τελευταίο καιρό σας έχουν αναγκάσει να κλειστείτε αρκετά στο καβούκι σας και μια που δεν έχετε τη διάθεση να βγείτε από το αδιέξοδο που βρίσκεστε, καταλήγετε να παρακολουθείτε παθητικά. Μη δείχνετε στο ταίρι σας ότι είστε υπέρ του δέοντος ανασφαλείς, μια που δεν είστε έτσι στην πραγματικότητα, γιατί θα σας κυκλώσει εσωτερική μοναξιά που θα σας οδηγήσει στην ψυχική απομόνωση.

Στις 31 ο Άρης περνάει στο ζώδιό σας, οπότε μοιραστείτε τις σκέψεις, τα συναισθήματά, τους προβληματισμούς, ακόμα και τους φόβους σας για να μπορέσει να σας καταλάβει καλύτερα, σύμφωνα με τον oroskopo.gr

Καρκίνος: Μη βιαστείτε να καταλήξετε σε συμπεράσματα που είναι αβάσιμα, γιατί η σκληρότητα του συντρόφου σας θα είναι φυσικό αποτέλεσμα και ίσως καταστρέψετε τις ελπίδες και τις προσδοκίες που είχατε για τη σχέση σας, ακόμα και αν αυτό δεν ήταν στις προθέσεις σας.

Εάν η σχέση σας στηρίζεται σε σεβασμό, αγάπη και αλληλοκατανόηση είναι σε γερά θεμέλια και δε χρειάζεται να ανησυχείτε ότι κινδυνεύει.

Εάν είναι από αυτές που δεν αντέχουν τις δοκιμασίες ή θα τη διακόψετε ή θα διακοπεί από μόνη της. Όπως και να έχει πρέπει να θέσετε όρια στις ερωτικές επιθυμίες και το πάθος σας.

Λέων: Μη φλερτάρετε ανεξέλεγκτα, γιατί θα μετανιώσετε που με τη συμπεριφορά σας επιτρέψατε να πληγωθούν πρόσωπα που δε θα θέλατε.

Όσοι παραμένετε αδέσμευτοι είναι γιατί ακόμα δε φροντίσατε να αποτινάξετε από πάνω σας την ακαμψία. Πάψτε να χρησιμοποιείτε στηρίγματα και δεκανίκια για να προχωρήσετε στην προσωπική σας ζωή. Για να αποκτήσετε τη σχέση των ονείρων σας μην προσπαθείτε να ξεπεράσετε τους άλλους.

Αποβάλλετε από το μυαλό σας ότι ο έρωτας σας έχει ξεχάσει για πολλά χρόνια και μην αισθάνεστε ότι πια δεν έχετε τα περιθώρια να περιμένετε μια σωστή σχέση.

Παρθένος: Το δυνατό ένστικτο επιβίωσης που έχετε σας σώζει ακόμα και τη στιγμή που το μυαλό σας μπλοκάρει.

Φροντίστε να τακτοποιήστε χωρίς να αγχώνεστε τυπικές εκκρεμότητές σας, ώστε να βάλετε σε ένα δρόμο τα οικονομικά σας που έτσι κι αλλιώς χρειάζονται γενική αναδιοργάνωση.

Στις 28 ο Ερμής επιστρέφει σε ορθή πορεία στους Ιχθείς και η προσωπική σας ζωή θα ανήκει στους τομείς που θα σας απασχολήσουν έντονα, καθώς θα είστε σε συνεχή αναζήτηση για κάτι πιο ενδιαφέρον που θα έχει νόημα και ένα σκοπό.

Ζυγός: Επειδή δε θα σας λείπει το σθένος, θα δώσετε τον καλύτερό σας εαυτό σε ότι θα αφορά τις σχέσεις σας με την οικογένεια και το στενό σας περιβάλλον.

Παράλληλα, θα σας αιφνιδιάσουν τα επαγγελματικά σας, αλλά θα μπορέσετε να τα χειριστείτε καλά, να εναρμονιστείτε με το κλίμα της εποχής και να πραγματοποιήσετε τις προσωπικές σας επιδιώξεις.

Στις 21 με την Πανσέληνο στο ζώδιό σας, πάρτε σημαντικές αποφάσεις για τη ζωή σας, αλλά πριν το πράξετε καλό θα ήταν να ακούσετε και τις συμβουλές κάποιων ανθρώπων που γνωρίζουν καλύτερα και που σας έχουν αποδείξει ότι είναι άξιοι της εμπιστοσύνης σας

Σκορπιός: Κάντε επαφές και συζητήσεις με άτομα που θα σας βοηθήσουν να προωθήσετε τα θέματά σας.

Ίσως χρειαστούν από μέρος σας να γίνουν περισσότερες προσπάθειες από τις προβλεπόμενες, γι’ αυτό φροντίστε να έχετε υπομονή και να μη χάσετε την ψυχραιμία σας. Θα αυξηθεί αισθητά η αισιοδοξία σας με αποτέλεσμα να θέλετε να περάσετε τα όριά σας.

Δεν είναι κακό να κάνετε κάποιες αλλαγές που θα καλυτερέψουν τη ζωή σας, όμως, σκεφτείτε πρώτα αν αξίζει τον κόπο να κάνετε κάτι τέτοιο και τι θα σας κοστίσει.

Τοξότης: Δημιουργούνται δυσκολίες και εμπόδια στα επαγγελματικά σας σχέδια.

Δείξτε τα ταλέντα και τη δημιουργικότητα που διαθέτετε, αποφεύγοντας να φαντάζεται στα μάτια των άλλων υπερβολικοί και κερδίστε τις καλύτερες των εντυπώσεων. Ακολουθήστε έξυπνα τα γεγονότα, ώστε να κινηθείτε καλύτερα και να έχετε ικανοποιητικά αποτελέσματα.

Από τη δική σας την πλευρά πρέπει να προσέχετε να μην αναλώνεστε σε αοριστίες και θεωρητικές συζητήσεις.

Μείνετε πιστοί στη λογική που διακρίνει τη σκέψη σας και ελευθερώστε άφοβα το συναίσθημα που την ντύνει.

Αιγόκερως: Στις 5 που ο Ερμής θα είναι σε ανάδρομη πορεία, είναι ανάγκη να τηρήσετε κάποιες ισορροπίες σε όλα τα επίπεδα και ιδιαίτερα σε θέματα που θα αφορούν την αμοιβαιότητα των σχέσεών σας.

Να θυμάστε πως η ειλικρίνεια είναι προτιμότερη, ενώ οι παραπλανητικές διεργασίες μάλλον θα σας βλάψουν.

Η μέρα θα δώσει ιδιαίτερη βαρύτητα στη δική σας συμπεριφορά και λιγότερη στων άλλων και παρόλο που θα αντιμετωπίζετε με το δικό σας ξεχωριστό τρόπο πρόσωπα και καταστάσεις, το τελευταίο δεκαήμερο θα αλλάξετε πορεία.

Υδροχόος: Στις 1 με την Αφροδίτη να περνάει στο ζώδιό σας, θα έχετε αρκετή εύνοια στις κοινωνικές σας επιδιώξεις και τις πρακτικές σας υποθέσεις.

Οι ευκαιρίες που θα έχετε αυτό το μήνα δε θα είναι μία, αλλά πολλές, αλλά πρώτα απ’ όλα θα πρέπει να θέσετε άφοβα τους στόχους σας και να τους πετύχετε.

Ταξιδέψτε, γνωρίστε καινούρια πρόσωπα και ερωτευθείτε. Βρείτε μια νέα ισορροπία στις προσωπικές σας σχέσεις η οποία θα σας σώσει από κακά προηγούμενα.

Ιχθύς: Στις 6 με τη Νέα Σελήνη στο ζώδιό σας, οι πρακτικές σας ανάγκες και η πολλή δουλειά που αναλαμβάνετε δε σας επιτρέπουν να έχετε αρκετή προσωπική ζωή.

Εάν θέλετε να συνδυάσετε και τα δύο ελέγξτε τα αποθέματα της αντοχής σας.

Μην ξεκινήσετε βιαστικά μια καινούρια εργασία απλώς γιατί θα σας ενθουσιάσει, γιατί δε θα μπορέσετε να συγκεντρωθείτε σε αυτήν και μάλλον το μόνο που θα σας δημιουργήσει θα είναι άγχος και προβλήματα.

Η υποστήριξη της οικογένειάς σας στον επαγγελματικό τομέα θα παίξει μεγάλο ρόλο.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ