Υπερήφανη μανούλα η Κιμ Καρντάσιαν - Η 5χρονη κόρη της Νορθ έκανε το πρώτο της εξώφυλλο (φώτο -βίντεο)

Ήρθε η ώρα για την μικρή Νορθ να ακολουθήσει τον δρόμο της διάσημης μαμάς της. Η πεντάχρονη κόρη της Κιμ Καρντάσιαν και του Κάνιε Γουέστ, έκανε το πρώτο της εξώφυλλο στο περιοδικό  WWD.

Η υπερήφανη μανούλα Κιμ, ανέβασε τις φωτογραφίες και το βίντεο από τη φωτογράφηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και έγραψε στη λεζάντα: Το πιο στυλάτο και όμορφο μωρό του κόσμου, το κοριτσάκι μου η Νορθ φωτογραφήθηκε για το πρώτο της εξώφυλλο στο περιοδικό WWD. Αγαπά τόσο πολύ τη μόδα και την ομορφιά και το διασκέδασε πάρα πολύ. Δείτε όλα τα στιγμυότυπα της φωτογράφησης."

Η μικρή Νορθ Γουέστ δεν έχει ακόμα προσωπικό λογαριασμό στο Instagram, αλλά είναι διάσημη στα Social Media, μέσω της μαμάς της  Οι φανς των Καρντάσιαν παρακολουθούν την εξέλιξη της μέσα από το Instagram της μητέρας της, στο ριάλιτι «Keep Up With the Kardashians» και στα περιοδικά.

Στο εξώφυλλο του  WWD, ποζάρει για πρώτη φορά μόνη της μπροστά από το φωτογραφικό  φακό . Το ξεχωριστό της στιλ έχει ήδη συζητηθεί και τελευταία φαίνεται να «κλείνει το μάτι της» και στο μακιγιάζ…

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ