Έκρηξη στη Γλυφάδα: Αρχηγός της αυστραλιανής μαφίας μηχανόβιων ο ιδιοκτήτης του αυτοκινήτου - Ήταν μέσα; (φώτο-βίντεο)

Tο 2013 έφυγε για το Ντουμπάι και στην συνέχεια ήρθε στην Ελλάδα

Νέες πληροφορίες έρχονται στο φως της δημοσιότητας για την ισχυρή έκρηξη με έναν τραυματία σημειώθηκε, το πρωί της Παρασκευής σε αυτοκίνητο που ήταν σταθμευμένο σε υπαίθριο πάρκινγκ, στη λεωφόρο Βουλιαγμένης 128, στη Γλυφάδα.

 Ο ιδιοκτήτης του παγιδευμένου με εκρηκτικά οχήματος, είναι ο αρχηγός της αυστραλιανής μαφίας. Πρόκειται για έναν άνδρα, του οποίου τα αρχικά είναι A.J.M., και φέρεται να έχει δοσοληψίες και με τη ρώσικη μαφία. Όπως αναφέρουν τα αυστραλιανά μέσα ενημέρωσης, έφυγε από την Αυστραλία, όταν ξέσπασε εμφύλιος στη συμμορία μηχανόβιων «Comancheros», στην οποία είχε υπάρξει αρχηγός.

Παρά το γεγονός ότι έχει διαφύγει από την Αυστραλία τα τελευταία χρόνια ο συγκεκριμένος άνδρας θεωρείται ότι ασκεί ακόμα μεγάλη επιρροή στον υπόκοσμο της χώρας που δρούσε.

Λέγεται ότι το 2013 έφυγε για το Ντουμπάι και στην συνέχεια ήρθε στην Ελλάδα. Έχει καταδικαστεί για εμπόριο ναρκωτικών αλλά και ήταν παρών στην απαγωγή του βαρόνου των ναρκωτικών Γουέιν Ρόντνει Σνάιντερ στην Ταϊλάνδη το 2015. Όπως γράφουν χαρακτηριστικά τα αυστραλιανά ΜΜΕ, «ο A.J.M. ζει στο πλούσιο παραλιακό προάστιο της Αθήνας, την Γλυφάδα, γνωστή και ως «τα ελληνικά Χάμπτονς»

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο A.J.M. έφυγε από τη χώρα μετά από ξεκαθάρισμα λογαριασμών με τον νυν αρχηγό της συμμορίας, Μικ Μάρεϊ, ο οποίος βρισκόταν στη φυλακή.

 

Η απόπειρα δολοφονίας

Το πιο πρόσφατο περιστατικό ξεκαθαρίσματος λογαριασμών ανάμεσα στους συμμορίτες θεωρείται η απόπειρα δολοφονίας του υπαρχηγού του Μάρεϊ και σε κατάστημα που κάνει τατουάζ. Δυο κουκουλοφόροι με ημιαυτόματα εισέβαλλαν και γάζωσαν τον υπαρχηγό του Μάρει, Ρόμπερτ Έιλ την ώρα που έκανε τατουάζ. Παρά τα σοβαρά τραύματά του ο Έιλ επέζησε. Σοκαριστικά είναι τα πλάνα από κάμερα ασφαλείας με περαστικούς να τρέχουν να γλιτώσουν.

Μετά την έκρηξη του αυτοκινήτου στη Γλυφάδα η αστυνομία εξετάζει όλα τα ενδεχόμενα για ξεκαθάρισμα λογαριασμών. Μάλιστα αν είναι, όπως αναφέρουν είναι απομακρυσμένο σενάριο, ελέγχεται πιθανή σύνδεση της υπόθεσης με τη δολοφονία του Γιάννη Μακρή στο Πανόραμα της Βούλας τον περασμένο Οκτώβριο. 

 

Σύμφωνα με όσα αναφέρει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων  ο Λιβανέζος 56 ετων με αυστραλιανή υπηκοότητα είναι σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ο άνδρας που τραυματίστηκε σοβαρά στις 10:10 το πρωί όταν μπήκε στο αυτοκίνητό του και έβαλε μπροστά τη μηχανή σε υπαίθριο χώρο στάθμευσης στη λεωφόρο Βουλιαγμένης 128, στο ύψος της Γλυφάδας.

Αυτή την ώρα υποβάλλεται σε επέμβαση στο Ασκληπιείο Βούλας, όπου νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση.

 

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ