Στο νοσοκομείο μετά από εγκεφαλικό ο Ντίλαν του Beverly Hills - Την ίδια ώρα ανακοινώθηκε η επιστροφή της σειράς

Ο ηθοποιός εργαζόταν στο Λος Άντζελες στα γυρίσματα της σειράς "Riverdale",

Ο Αμερικανός ηθοποιός Λουκ Πέρι νοσηλεύεται σε νοσοκομείο του Λος Άντζελες, αφού υπέστη εγκεφαλικό επεισόδιο, μετέδωσαν σήμερα αμερικανικά ΜΜΕ.

Ο 52χρονος, ένας από τους πρωταγωνιστές της δημοφιλούς τηλεοπτικής σειράς "Beverly Hills, 90210", εισήχθη εσπευσμένα στο νοσοκομείο χθες και παραμένει υπό παρακολούθηση,

επιβεβαίωσε ο μάνατζέρ του σε αμερικανικά μέσα μαζικής ενημέρωσης, χωρίς να υπεισέλθει σε λεπτομέρειες σχετικά με την κατάσταση της υγείας του.

Ο Πέρι εργαζόταν στο Λος Άντζελες στα γυρίσματα της σειράς "Riverdale", όπως αναφέρει το Αθηναϊκό Πρακτορείο ειδήσεων.

Στο "Beverly Hills, 90210", μία από τις πλέον αγαπημένες σειρές της δεκαετίας του 1990, ο Αμερικανός ηθοποιός ερμήνευε τον ρόλο του Ντίλαν Μακέι.

Η εισαγωγή του στο νοσοκομείο συνέπεσε με την ανακοίνωση του Fox σχετικά με την επιστροφή του "Beverly Hills, 90210" για έξι επεισόδια. Ο Λουκ Πέρι δεν είχε συμπεριληφθεί στο κάστινγκ.

Αντιθέτως, έξι συμπρωταγωνιστές του, ο Τζέισον Πρίστλεϊ (Μπράντον Γουόλς), η Τζένι Γκαρθ (Κέλι Τέιλορ), ο Ίαν Ζέρινγκ (Στιβ Σάντερς), η Γκαμπριέλ Καρτέρις (Άντρεα Ζάκερμαν), ο Μπράιαν Όστιν Γκριν (Ντέιβιντ Σίλβερ) και η Τόρι Σπέλινγκ (Ντόνα Μάρτιν) θα συμμετάσχουν στο remake.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ