50 εκατομμύρια δολάρια για συκοφαντική δυσφήμιση ζητά από την πρώην σύζυγο του ο Τζόνι Ντεπ - Τι της καταλογίζει (φώτο)

«Η κυρία Χερντ δεν είναι θύμα ενδοοικογενειακής βίας, είναι ο δράστης»,

Το "τοξικό" διαζύγιο ανάμεσα στον Τζόνι Ντεπ και την Άμπερ Χερντ συνεχίζεται με τον διάσημο ηθοποιό να κάνει μήνυση στην πρώην σύζυγο του και να ζητά 50 εκατομμύρια δολάρια αποζημίωση για συκοφαντική δυσφήμιση.

Ο Τζόνι Ντεπ χαρακτηρίζει της κατηγορίες της πρώην συζύγου του για ενδοοικογενειακή βία "περίτεχνη φάρσα" και περνά στην "αντεπίθεση". Το περιοδικό People και το περιοδικό Blast, αναφέρουν ότι ο Τζόνι Ντεπ κατέθεσε αγωγή εναντίον της πρώην συζύγου του αλλά δεν αναφέρουν σε ποιο δικαστήριο κατατέθηκε η αγωγή.

 Ο γνωστός σταρ του Χόλιγουντ κατηγορεί την Άμπερ Χερντ πως εκείνη ήταν που ασκούσε βία στον γάμο τους, καθώς μόλις ένα μήνα αφότου ήταν μαζί του είχε πετάξει ένα ποτήρι και του είχε κόψει το δάχτυλο! 

Ο 55χρονος σταρ ισχυρίζεται ότι όσα είχε καταγγείλει το 2016 η Άμπερ Χερντ για ξυλοδαρμούς και βία από τον ίδιο είναι «παντελώς ψεύτικα», όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά στην μήνυση που κατέθεσε και η οποία αποκαλύπτεται από την εφημερίδα The Blast. 

Η μήνυση αναφέρεται και σε ένα άρθρο που η 32χρονη Χερντ έγραψε για την εφημερίδα Washington Post τον περασμένο Δεκέμβριο και στο οποίο ισχυρίζεται ότι ο Τζόνι Ντεπ απείλησε να την σκοτώσει αφού αποκάλυψε πως την χτυπούσε, ενώ προσθέτει πως έχασε και δουλειές εξαιτίας των καταγγελιών της. «Ο βασικός ισχυρισμός της ότι ο κύριος Ντεπ άσκησε ενδοοικογενειακή βία είναι κατηγορηματικά και αποδεδειγμένα ψευδής», αναφέρεται στην μήνυση του ηθοποιού. 

«Ο κύριος Ντεπ ουδέποτε κακοποίησε την κυρία Χερντ. Οι ισχυρισμοί της ήταν ψευδείς όταν έγιναν το 2016. Ήταν μέρος μιας οργανωμένης ψευδούς επίθεσης για να κερδίσει θετική δημοσιότητα η κυρία Χερντ και για να προωθήσει την καριέρα της», αναφέρει ακόμα η μήνυση του Τζόνι Ντεπ και συνεχίζει λέγοντας πως οι ισχυρισμοί της Αμπερ Χερντ διαψεύδονται από δύο αστυνομικούς σε διαφορετικές περιστάσεις, μια σειρά ουδέτερων μαρτύρων που δεν σχετίζονται ούτε με τον Ντεπ ούτε με την Χερντ, καθώς και από 87 βίντεο από κάμερες παρακολούθησης. «Η κυρία Χερντ δεν είναι θύμα ενδοοικογενειακής βίας, είναι ο δράστης», καταλήγει η μήνυση. 

Η ηθοποιός και πρώην μοντέλο Αμπερ Χερντ κατέθεσε αίτηση διαζυγίου από τον Τζόνι Ντεπ το 2016, ισχυριζόμενη πως την κακοποιούσε λεκτικά και σωματικά. Το διαζύγιό τους ολοκληρώθηκε το 2017, με την ίδια να δωρίζει μέρος του συνολικού ποσού των επτά εκατομμυρίων δολαρίων που αποκόμισε σε νοσοκομείο Παίδων του Λος Αντζελες. 

Οι δυο τους ήταν παντρεμένοι για 15 μήνες, πριν το διαζύγιο. Τότε η Χερντ είχε κυκλοφορήσει με εμφανώς μαυρισμένο μάτι και άλλες μελανιές στο πρόσωπο, χτυπήματα που η ίδια είπε πως προέκυψαν όταν ο Τζόνι Ντεπ της πέταξε ένα τηλέφωνο και την χτύπησε μέσα στο σπίτι τους.

Ο δικηγόρος του ηθοποιού δεν απάντησε σε αίτημα του Usa Today να σχολιάζει την μήνυση , αλλά και ο ίδιος ισχυρίζεται πως ο Τζόνι Ντεπ ήταν το πραγματικό θύμα κακοποίησης

"Πρώτα τον κακοποίησε σωματικά και στη συνέχεια κακοποίησε τη φήμη του", είχε δηλώσει το Δεκέμβριο στο Usa Today Ο δικηγόρος της  Χερντ δήλωσε  ότι δεν έχει δει ακόμα την αγωγή, καθώς  μόνο τα ΜΜΕ αναφέρονται σε αυτή. 

Αλλά σε δήλωση του την χαρακτηρίζει «επιπόλαιη» και δεσμεύθηκε ότι αυτή η αγώγη δεν θα σταματήσει την Χερντ από το να μιλάει  για την ενδοοικογενειακή βία, που δέχθηκε όταν ήταν σύζυγος του Ντεπ.

 

 

'

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ