Έγκλημα στη Σητεία: Η άτυχη μητέρα βρέθηκε στραγγαλισμένη - Είχε κάνει καταγγελία για ενδοοικογενειακή βία

Θρήνος στην Κρήτη για την νεαρή μητέρα... 

Μουδιασμένη παρακολουθεί η κοινή γνώμη της Κρήτης τις πτυχές του εγκλήματος με θύμα μία 32χρονη μητέρα δύο βρεφών, από τον εν διαστάσει σύζυγό της. Πριν από έναν μήνα η άτυχη γυναίκα είχε κανει καταγγελία στην αστυνομία για ενδοοικογενειακή βία.

Όπως δήλωσε ο δευθυντής του Εργαστηρίου Ιατροδικαστικών Επιστημών και Τοξικολογίας Αριστειδης Τσατσάκης «από τις πρώτες ενδείξεις φαίνεται ότι πρόκειται για ακαριαίο θάνατο, συνέπεια ενός βίαιου στραγγαλισμού που προκάλεσε ασφυξία. Οι ενδείξεις αυτές, δεν κατέδειξαν εκδορές ή αλλά τραύματα, γεγονός που μας οδηγεί στην εικασία ότι δεν υπήρξε άλλου είδους πάλη. Ωστόσο η νεκροψία- νεκροτομή θα φέρει στο φως τα ακριβή αιτία».

Η 32χρονη μητέρα δυο ανηλίκων παιδιών, εντοπίστηκε μέσα στο σπίτι της μητέρας της, που διέμενε το τελευταίο διάστημα, ενώ αν και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ τη μετέφερε στο νοσοκομείο Σητείας, εκεί απλά διαπιστώθηκε ο θάνατός της.

Δράστης της δολοφονίας φέρεται να είναι ο εν διαστάσει σύζυγός της που έχει ήδη παραδοθεί στις αρχές σύμφωνα με το e -kriti. Δήμαρχος Σητείας: "Ηταν υπόδειγμα υπαλλήλου - Δεν γνωρίζαμε τα ενδοοικογενειακά προβλήματα"

Συγκλονισμένος από τη είδηση δήλωσε ο Δήμαρχος Σητείας Θοδωρής Πατεράκης, μιλώντας στο Ράδιο Κρήτη και στον Λευτέρη Βαρδάκη. "Ήταν υπόδειγμα υπαλλήλου η 32χρονη, δεν είχε ποτέ δημιουργήσει πρόβλημα στην υπηρεσία πρασίνου του δήμου, όπου εργαζόταν μέσω της κοινωφελούς εργασίας. Μισή ώρα αφού σχόλασε, έχασε τη ζωή της με τον πιο φρικτό τρόπο.

Είναι πραγματικά απίστευτο", είπε ο Δήμαρχος και πρόεσθεσε: Ο εν διαστάσει σύζυγός της εργάζεται στο Δασαρχείο, επίσης μέσω προγράμματος ενώ πέρυσι εργαζόταν και αυτός στο Τμήμα Πρασίνου. Ούτε αυτός είχε ποτέ δώσει λαβή για σχόλια, ήταν συνεπής στη δουλειά του. Δεν γνωρίζαμε ότι είχαν προβλήματα", είπε ο κ. Πατεράκης.

Ο 36χρονος οδηγείται εντός της ημέρας στον Εισαγγελέα Λασιθίου.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ