Όλος ο καλλιτεχνικός κόσμος στο "τελευταίο αντίο" στον Βασίλη Λάσκαρη - Τον παραγωγό της εκπομπής "Στην υγειά μας βρε παιδιά" (φώτο)

Συντετριμμένος έφτασε στο Α Νεκροταφείο ο επί χρόνια συνεργάτης και φίλος του Βασίλη Λάσκαρη Σπύρος Παπαδόπουλος

Το μεσημέρι της Κυριακής 3 Μαρτίου έφυγε ξαφνικά από τη ζωή ο παραγωγός της εκπομπής «Στην υγειά μας, ρε παιδιά» και στενός φίλος του Σπύρου Παπαδόπουλου, ο Βασίλης Λάσκαρης

 

Ο Σπύρος Παπαδόπουλος στην κηδεία του Βασίλη Λάσκαρη

Η ηθοποιός Χριστίνα Αλεξανιάν  ήταν εκείνη που έκανε γνωστή τη δυσάρεστη είδηση μέσω ανάρτησης στο προσωπικό της προφίλ σε Facebook και Instagram. Δημοσίευσε μία φωτογραφία μαζί με τον εκλιπόντα και έγραψε:

«Έφυγες και πηγές μακριά.. Βασίλη μου αγαπημένε! Μόνο χαρές θα θυμάμαι από σένα. Γενναιόδωρος, πληθωρικος και λεβέντης. Άντρας παλιάς κοπής, όπως σου έλεγα. Η αρχοντιά σου, το ζεϊμπέκικο σου, το γέλιο σου, το χιούμορ σου, η αγάπη για το κοριτσάκι σου-αχ Βικουλα μου-όλα αυτά τα κλειδώνω στην καρδιά μου. Ήσουν παράδειγμα ανθρώπου! Στην υγεία μας λέγαμε και τσουγκρίζαμε. Τώρα στην μνήμη σου θα πιούμε και την λεβεντιά σου θα θυμόμαστε. Σεμνός και ταπεινός. Αυτό ήσουν. Vicky Laskari, Βικουλα μου, η κοινή μοίρα του θανάτου είναι η μόνη παρηγοριά. Καλή αντάμωση λοιπόν».

Ο Βασίλης Λάσκαρης εργαζόταν με τη σύζυγό του, Βίκυ και τον γιο του, Γιάννη για την εκπομπή «Στην υγειά μας ρε παιδιά» από την πρώτη μέρα που βγήκε στον αέρα της ΝΕΤ, τον Οκτώβριο του 2004.

Ζωζώ Σαπουντζάκη

 Ο Βασίλης Λάσκαρης είχε υπάρξει και θεατρικός παραγωγός. Από τις πιο πρόσφατες, μεταξύ άλλων, ήταν και εκείνη με τίτλο «Συνέντευξη με τη Δανάη», ένα αφιέρωμα για την πρωθιέρια του ελαφρού τραγουδιού και ερμηνεύτρια τραγουδιών του Αττικ και του Χαιρόπουλου, Δανάη ( με τους Άννα Φόνσου, Αλέξανδρο Μπουρδούμη, Ευσταθία) σε σκηνοθεσία Δημήτρη Μελισσόβα. 

Ο Κώστας Χαρδαβέλας με τη σύζυγο του Μαρία

 Η κηδεία του γνωστού παραγωγού έγινε το απόγευμα της Τετάρτης στο Α’ Νεκροταφείο Αθηνών. Στο τελευταίο αντίο στον γνωστό παραγωγό και αθέατο λάτρη της ελληνικής μουσικής έδωσε το παρών όλος ο καλλιτεχνικός κόσμος, που αποχαιρέτησε με οδύνη τον αγαπημένο συνεργάτη και φίλο.

Η σύζυγος του Βασίλη Λάσκαρη Βίκυ, και ο γιος του Γιάννης Λάσκαρης

Τραγικές φιγούρες η σύζυγος του Βίκυ, και ο γιος του Γιάννης Λάσκαρης. Συντετριμμένος έφτασε στο Α ' Νεκροταφείο, ο επί χρόνια συνεργάτης και φίλος του Βασίλη Λάσκαρη , Σπύρος Παπαδόπουλος.

Γιάννης Μπέζος

Λευτέρης Πανταζής

Νίκος Βερλέκης

Ανάμεσα στους δεκάδες φίλους που βρέθηκαν στο Α' Νεκροταφείο για να απεύθυνουν τον ύστατο χαιρετισμό στον Βασίλη Λάσκαρη, η Ζωζώ Σαπουντζάκη, ο Γιάννης Μπέζος, ο Νίκος Βερλέκης, ο Κώστας Χαρδαβέλλας με την σύζυγο του Μαρία, ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης, η Βίκυ Αλεξανιάν, ο Γιώργος Λιάνης, ο Λευτέρης Πανταζής.

Γιώργος Λιάννης

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ