Εσείς θα συνδυάζατε το λιλά με το μουσταρδί στην διακόσμηση του σπιτιού σας; - Εδώ φαίνεται πως ταιριάζουν τέλεια! (φώτο)

Μια ιδέα που αξίζει να υιοθετήσουμε 

Αν κάποιος interior designer, ή αρχιτέκτονας πρότεινε στον πελάτη του το συνδυασμό του μουσταρδί με το απαλό λιλά για την διακόσμηση του σπιτιού του το πιθανότερο είναι ότι θα έπαιρνε αρνητική απάντηση και... ίσως τα "παπούτσια στο χέρι".

Για την  Lindsey Coral Harper όμως τα πράγματα ήταν διαφορετικά. Η πελάτισσα που την προσέλαβε για να διακοσμήσει το σπίτι της οικογένειας της στην ανατολική ακτή της Φλόριδα, της είχε απόλυτη εμπιστοσύνη και δέχθηκε την πρόταση της.

"Είναι στην πραγματικότητα το τρίτο σπίτι που έχουμε κάνει μαζί, έτσι είχαμε ήδη αναπτύξει ένα ρυθμό", λέει η Harper που εδρεύει στη Νέα Υόρκη. "Και οι δύο αγαπάμε το χρώμα και το σχέδιο και την υφή, και είμαστε και οι δύο σούπερ αποφασιστικές έτσι όταν η καθεμιά  μας βλέπει κάτι που της αρέσει, δεν χάνουμε την ευκαιρία να το κάνουμε πράξη", συνεχίζει ,σύμφωνα με το house beautiful.

Όπως θα δείτε στις φωτογραφίες, η πελάτισσα της κυρίας Harper, έκανε πολύ καλά που την εμπιστεύθηκε για την ανακαίνιση του παραθαλάσσιου σπιτιού της. Το αποτέλεσμα είναι εκπληκτικό. Οι χώροι αποπνέουν φινέτσα και κομψότητα και το φως είναι διάχυτο παντού.

Αν ο συνδυασμός ενός μουσταρδί καναπέ με λιλά οροφή και τοίχους σας φαίνεται τολμηρός, ίσως ήρθε η ώρα να αλλάξετε γνώμη. Από ότι φαίνεται είναι ένας συνδυασμός που αξίζει να υιοθετήσουμε 

 Δείτε όλες τις φωτογραφίες στο κεντρικό SLIDESHOW

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ