Vintage Story: Όταν ο "μπαμπάς" των Αμερικάνων παπαράτσι τράβηξε 34 εκπληκτικές πόζες της Πρισίλα Πρίσλεϋ (φώτο)

Στις 9 Απριλίου του 1975 ο διάσημος φωτογράφος Galella έβγαλε μερικές εκπληκτικές φωτογραφίες της Πρισίλα Πρίσλεϊ στο πολυτελές σπίτι της στο Μπέβερλι Χιλς.

Ένας φημισμένος φωτογράφος διασημοτήτων, ο Ron Galella θεωρείται ο "μπαμπάς" των Αμερικάνων παπαράτσι και  αυτός που καθιέρωσε αυτή την κουλτούρα . Κατά τη διάρκεια της καριέρας του, ο Galella τράβηξε δεκάδες φωτογραφίες τους πιο διάσημους σταρ της εποχής όπως η Elizabeth Taylor, ο Richard Burton, ο Mick Jagger και ο Bruce Springsteen.

 Ανάμεσα στις αμέτρητες εμβληματικές προσωπικότητες, που φωτογράφισε ήταν και δύο που δεν δέχθηκαν τόσο... ευχάριστα τα κλικς του.  Η εμμονή του να φωτογραφίζει τα μεγάλα αστέρια  της εποχής, του κόστισε δύο μεγάλες μάχες στο δικαστήριο με τη Τζάκι Κένεντι , με αποτέλεσμα μια παραγγελία για τον φωτογράφο. και  ένα σπασμένο σαγόνι στα χέρια του Μάρλον Μπράντο... αναφέρει το Vintage Es

Ο Galella ήταν το θέμα της ταινίας ντοκιμαντέρ "Smash the Camera" και οι φωτογραφίες του φιλοξενούνταν  σε δημοσιεύματα των μεγαλύτερων περιοδικών της εποχής  όπως το Time, το Harper’s Bazaar, η Vanity Fair, το Rolling Stone και οι The New York Times.

Στις 9 Απριλίου του 1975 ο Galella έβγαλε μερικές εκπληκτικές φωτογραφίες της Πρισίλα Πρίσλεϋ στο πολυτελές σπίτι της στο Μπέβερλι Χιλς.

Δείτε όλες τις φωτογραφίες στο κεντρικό SLIDE SHOW

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ