Made in Greece οι Thoi: Χειροποίητες πλεκτές τσάντες με ανατρεπτικό σχεδιασμό & ζωηρά μαύρα χρώματα

Αγάπη για τη μόδα, τη μοναδικότητα, τον ειδικό σχεδιασμό, την κομψή αισθητική, την εκλεπτυσμένη ποιότητα, τα ιδιαίτερα και διαχρονικά υλικά, το χρώμα,  την ωραία επιλογή αξεσουάρ. 

Μέσα σε αυτές τις λίγες λέξεις συνοψίζεται η φιλοσοφία του brand Thoi.

Πολυτελείς τσάντες σε περιορισμένο αριθμό, που ξεχωρίζουν για τον ανατρεπτικό σχεδιασμό τους και την τεχνική με το βελονάκι.

Οι ιδιαιτερότητες στον σχεδιασμό και στην επιλογή των υλικών καθιστούν την παραγωγή αυτών των τσαντών μία περίπλοκη υπόθεση, για την οποία απαραίτητη είναι η συμμετοχή ειδικευμένων τεχνιτών σε όλη την Ελλάδα, που φροντίζουν να συνδυάζουν τα διαφορετικά υλικά, όπως το μέταλλο, την αλυσίδα ή τα υφαντά με τέτοιο τρόπο ώστε να δίνουν ένα εξαιρετικό και μοναδικό στο είδος του αποτέλεσμα.

Όλα τα κομμάτια είναι χειροποίητα και δημιουργούνται με μεράκι και διάθεση παιχνιδιάρικη, η οποία αποδίδεται στο τελικό αποτέλεσμα, που χαρακτηρίζεται για τις κομψές γραμμές και τα πρωτότυπα σχήματα.

Η Thoi δεν περιορίζεται σε λίγες μόνο χρωματικές επιλογές, αντίθετα δίνει πολλές διαφορετικές προτάσεις σε ζωηρούς χρωματισμούς για τις πιο έντονες προσωπικότητες, που θέλουν να ξεχωρίζουν από το πλήθος.

Οι προτάσεις της Thoi έρχονται για να καλύψουν διαφορετικές ανάγκες μέσα στη μέρα με σχέδια σε διάφορα μεγέθη που καλύπτουν όλα τα γούστα.

Δείτε όλη τη συνέχεια στο Made in Greece.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ