Μονόπετρο τεράστιο μόλις πρόσφερε ο Άλεξ Ροντρίγεζ στην Τζένιφερ Λόπεζ - Πότε ο γάμος; (φώτο)

«χαίρομαι που δεν έπρεπε να περιμένω 16 χρόνια για αυτό το ναι»

Η Τζένιφερ Λόπεζ και ο Άλεξ Ροντρίγκεζ μόλις αρραβωνιάστηκαν. 

«Είπε το ναι» έγραψε ο Άλεξ Ροντρίγκεζ στο Instagram κάτω από μία φωτογραφία που ανέβασε χθες βράδυ, όπου φαίνεται να κρατάει το χέρι της Τζένιφερ Λόπεζ, η οποία φοράει το τεράστιο διαμαντένιο δαχτυλίδι.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

she said yes ♥️

A post shared by Alex Rodriguez (@arod) on

Την ίδια φωτογραφία ανέβασε και στον δικό της λογαριασμό, λίγο αργότερα, και η Τζένιφερ, μαζί με πολλά emojis καρδούλες.

Ο εκπρόσωπος του Άλεξ επιβεβαίωσε την είδηση στο Page Six, αναφέρει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων.

Το ζευγάρι είναι μαζί εδώ και περίπου δύο χρόνια και μάλλον αυτός ο αρραβώνας ήταν κάτι που η J.Lo τον ήθελε από καιρό και απ’ ότι φαίνεται δεν άργησε.

Τον Απρίλιο του 2018 η τραγουδίστρια είχε δηλώσει στο Harper's Bazaar: «Θα ήθελα να γεράσω με κάποιον με τον οποίο θα έχουμε δεσμευτεί, αλλά αυτή τη στιγμή δεν πιέζω για τίποτα».

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo) on

Πάντως και ο A-Rod φαίνεται να το ήθελε πολύ αφού έγραψε σε σχόλια στο twitter, «χαίρομαι που δεν έπρεπε να περιμένω 16 χρόνια για αυτό το ναι», κάνοντας αναφορά στο πόσο καιρό περίμενε στα μεγάλα πρωταθλήματα για την πρώτη του μεγάλη διάκριση στο World Series (το αμερικανικό πρωτάθλημα 

Σύμφωνα με όσα αναφέρει το harpers bazaar ο Ροντρίγκεζ έκανε την πρόταση στην Τζένιφερ Λόπεζ κατά τη διάρκεια του ταξιδιού τους στις Μπαχάμες και διάλεξε μία ειδυλλιακή παραλία με φόντο το ηλιοβασίλεμα για να δώσει στην αγαπημένη του το δαχτυλίδι.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ