Πάολα: "Φεύγω από το μαγαζί - Οι αρχές μου & η ψυχή μου δεν αντέχουν τις ιδιοτροπίες του κυρίου Σφακιανάκη"

"Είναι η πρώτη (και ελπίζω η τελευταία) φορά που δεν τελειώνω μία σεζόν αγκαλιασμένη με τον συνάδελφο καλλιτέχνη και χαρούμενη για όσα πέρασα μαζί του...”

Η "ιδιόρυθμη" συμπεριφορά του Νότη Σφακιανάκη προς τους συναδέλφους του φαίνεται πως είναι ο λόγος της αποχώρησης της Πάολας από το σχήμα στο Gazi Live. Η Πάολα ανακοίνωσε την αποχώρηση της από το μαγαζί, αφήνοντας αιχμές για τη συμπεριφορά και τη στάση του Νότη Σφακιανάκη.

Στην ανακοίνωση της η Πάολα τονίζει πως οι αρχές της και η ψυχή της δεν μπορούν να ανεχτούν την συμπεριφορά και τις ιδιοτροπίες του

Με μεγάλη μου λύπη θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι αποχωρώ από το Γκάζι Live δύο εβδομάδες νωρίτερα από την προκαθορισμένη ημερομηνία λήξης, παρόλη τη μεγάλη εμπορική επιτυχία που συνεχίζει να έχει. Δυστυχώς, οι αρχές μου και κυρίως η ψυχή μου δεν μπορούν να ανεχτούν άλλο τη συμπεριφορά και τις “ιδιοτροπίες” του κυρίου Σφακιανάκη.

Είναι η πρώτη (και ελπίζω η τελευταία) φορά που δεν τελειώνω μία σεζόν αγκαλιασμένη με τον συνάδελφο καλλιτέχνη και χαρούμενη για όσα πέρασα μαζί του...”, αναφέρει η δημοφιλής τραγουδίστρια και καταλήγει: “ευχαριστώ την επιχείρηση Μαροσούλη για την άψογη συνεργασία και όλη την αγάπη και τη στήριξη που μας έδωσε και τους 120 εργαζόμενους που είναι πλέον 120 νέοι φίλοι μου!”.

 

 

Η ανακοίνωση του Gazi Live:

"Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τόσο τον κόσμο που επέλεξε αυτή τη σεζόν το Gazi Live, κάνοντας αλλεπάλληλα Sold out όσο και τους τραγουδιστές και τους συντελεστές του προγράμματος. Σας ενημερώνουμε ότι για προσωπικούς λόγους  των καλλιτεχνών το Gazi έριξε αυλαία εχθές Παρασκεύη , δύο εβδομάδες νωρίτερα από την προγραμματισμένη λήξη των εμφανίσεων".Η επιχείρηση & το προσωπικό του Gazi Live

 

 

Αξίζει να σημειωθεί ότι από το σχήμα είχε αποχωρήσει δύο ημέρες πριν από την πρεμιέρα και ο Γιώργος Παπαδόπουλος. Μάλιστα, σε σχετική ανάρτησή του στα social media, ο επιτυχημένος τραγουδοποιός είχε επίσης αφήσει αιχμές κατά του Νότη Σφακιανάκη λέγοντας πως του “έκοψε” το δεύτερο πρόγραμμα για το οποίο είχαν συμφωνήσει εξαρχής και τόνιζε πως οι σχέσεις του με την Πάολα παραμένουν εξαιρετικές.

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ