Made in Greece το e-band.gr: Φτιάξε προφίλ & αναζήτησε μουσικούς, μάνατζερ, ηχολήπτες & άλλους ειδικούς του χώρου για επικοινωνία & συνεργασίες

Είσαι μουσικός; Έχεις συγκρότημα; Έχεις επιχείρηση στον κλάδο της μουσικής; Τότε το e-band.gr είναι μία περίπτωση που σε ενδιαφέρει.

Στόχος αυτής της έξυπνης πλατφόρμας είναι να φέρνει όλους όσοι έχουν σχέση με τον ευρύτερο χώρο της μουσικής σε ένα κοινό διαδικτυακό τόπο έτσι ώστε με λίγα κλικ και χάρη στην έξυπνη αναζήτηση, να βρίσκουν ο ένας τον άλλο βάσει μουσικών και γεωγραφικών κριτηρίων.

Χρησιμοποιώντας τα φίλτρα εμφανίζονται όσοι μουσικοί πληρούν τα κριτήρια που θέτει ο εκάστοτε χρήστης και έτσι μπορεί να δει το προφίλ τους, ποιοι είναι, τι έχουν κάνει και να επιλέξουν με ποιους θέλουν να επικοινωνήσουν μέσω της πλατφόρμας. Αντίστοιχα και αυτοί μπορούν να δουν το προφίλ του συγκεκριμένου χρήστη και να έχουν μια ολοκληρωμένη εικόνα, με σκοπό να προκύψει μία προσωπική επικοινωνία για μία συνεργασία.

Με το ίδιο σκεπτικό γίνεται και η αναζήτηση για Μουσικά Σχήματα κάθε είδους και για επαγγελματίες όπως κάποιο κατασκευαστή οργάνων, ένα Live stage παρουσίασης της δουλειάς κάθε μουσικού, κάποιο Μάνατζερ ή έναν ηχολήπτη.

Η διαδικασία χρήσης της πλατφόρμας είναι απλή. Κάνεις μία δωρεάν εγγραφή, επιλέγεις την ιδιότητα σου, το όργανο, το είδος μουσικής που σε ενδιαφέρει, γράφεις κάποια πράγματα για εσένα, ανεβάζεις φωτογραφίες και Youtube βίντεο και δημιουργείς ένα ολοκληρωμένο προφίλ.

Το e-band.gr δίνει επίσης τη δυνατότητα στα μέλη του να προβάλουν τη δουλειά τους μέσα από παρουσιάσεις και συνεντεύξεις.

Πιο συγκεκριμένα, για το κοινό στο οποίο απευθύνεται το e-band.gr , αυτό μπορεί να χωριστεί σε 3 κατηγορίες:

  • Μουσικός. Για όλους τους Μουσικούς, Τραγουδιστές/ίστριες, Deejays, Συνθέτες, Επαγγελματίες και Ερασιτέχνες.
  • Συγκρότημα. Για Συγκροτήματα και μουσικά σχήματα όλων των ειδών ελληνικής και ξένης μουσικής
  • Επιχείρηση. Για όλες τις σχετικές επιχειρήσεις π.χ. Studio Ηχογραφήσεων, Καταστήματα μουσικών οργάνων, Ηχολήπτες, Ωδεία, Bar / Live Stages, Ραδιοφωνικούς σταθμούς, Μάνατζερ, Δισκογραφικές εταιρίες κτλ.

Το e-band.gr όμως, προσφέρει και κάποιες δωρεάν υπηρεσίες στα μέλη του:

Δημιουργία Προφίλ: Δίνει την δυνατότητα στα μέλη του να δημιουργήσουν ένα όμορφα δομημένο προφίλ, σαν μια μικρή προσωπική ιστοσελίδα, όπου μπορούν να προβάλουν πληροφορίες για τον εαυτό τους και την δουλειά τους.

Αναζήτηση Μουσικών: Χρησιμοποιώντας φίλτρα όπως Όργανο, Είδος Μουσικής, Νομό οι χρήστες εύκολα κάνουν στοχευόμενες αναζητήσεις βάσει των κριτηρίων τους και εμφανίζονται όλα τα σχετικά αποτελέσματα. Με το ίδιο σκεπτικό γίνεται και η αναζήτηση για Συγκροτήματα και επαγγελματίες / επιχειρήσεις.

Μουσικές Αγγελίες: Μουσικοί και συγκροτήματα που αναζητούν συνεργάτες μπορούν να καταχωρούν την αγγελία τους μέσω της υπηρεσίας Αναζήτησης Συνεργατών όπου εμφανίζει την αγγελία μέσα στο αναλυτικό προφίλ και με γραφικά μέσα στην λίστα μελών.

Δείτε όλη τη συνέχεια στο Made in Greece.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ