Το άγριο Τζάγκουαρ επιτέθηκε στην νεαρή κοπέλα - Πήγε να βγάλει selfie μαζί του (βίντεο)

Ευτυχώς η κοπέλα δεν τραυματίστηκε σοβαρά

Ένα Τζάγκουαρ επιτέθηκε σε μια νεαρή κοπέλα όταν εκείνη πέρασε τις προστατευτικές μπάρες για να βγάλει μια selfie μαζί του. Το περιστατικό συνέβη  το βράδυ του Σαββάτου στο ζωολογικό πάρκο «Wildlife World» στην Αριζόνα. Ευτυχώς η κοπέλα δεν τραυματίστηκε σοβαρά. 

Το Rural Metro Fire Department, ανακοίνωσε ότι η γυναίκα σκόπευε να βγάλει μία selfie κοντά στο Τζάγκουαρ και εκείνο όταν η 30χρονη πλησίασε κοντά στον περίβολλο της επιτέθηκε και την τραυμάτισε στο χέρι. Οι εκπρόσωποι του ζωολογικού κήπου αναφέρουν σε ανακοίνωση τους στο twitter ;ότι στην κοπέλα δόθηκαν αμέσως οι πρώτες βοήθειες και το ζώο δεν ήταν έξω από τον περίβολλο του.

«Η επισκέπτρια φέρει τραυματισμούς στον ώμο που δεν είναι σοβαροί. Οι πρώτες βοήθειες δόθηκαν άμεσα στην τραυματισμένη όπως ζητήθηκε από την οικογένεια. Σε καμία περίπτωση δεν βρισκόταν το ζώο έξω από το περιβάλλον του. Οι μπάρες προστασίας υπάρχουν για κάποιο λόγο. Στέλνουμε τις προσευχές μας στην οικογένεια», αναφέρει η ανακοίνωση.

Η κοπέλα μεταφέρθηκε άμεσα στο τοπικό νοσοκομείο για να περιποιηθούν το τραύμα της στο χέρι και πρόκειται να αναρρώσει γρήγορα, αναφέρει το CBS News.

"Δεν έχουμε κάποιο τρόπο να εξαναγκάσουμε τους ανθρώπους να μην περνάνε τις προστατευτικές μπάρες, πρέπει να το αντιλαμβάνονται μόνοι τους", δήλωσε ο διευθυντής του ζωολογικού κήπου Mickey Ollson. Εμείς βάζουμε τα εμπόδια εκεί για να μην μπορούν οι επισκέπτες να πλησιάσουν τα ζώα τόσο που να είναι επικίνδυνο . Αν μερικές φορές κάποιοι περνάνε τις μπάρες πρέπει να καταλαβαίνουν ότι μπορεί να έχουν πρόβλημα.

 Ο κύριος Ollson δήλωσε ότι αυτή είναι η δεύτερη φορά που  το ίδιο τζάγκουαρ επιτίθεται σε έναν επισκέπτη  του πάρκου που πέρασε τις πρστατευτικές μπάρες. Ο ζωολογικός κήπος εξετάζει το ενδεχόμενο προσθήκης πρόσθετων φρακτών για την πρόληψη περαιτέρω περιστατικών.

«Βρισκόμουν με την οικογένειά μου στον ζωολογικό κήπο όταν κάποιος ήρθε φωνάζοντας για βοήθεια», ανέφερε ο αυτόπτης μάρτυρας της επίθεσης, Άνταμ Γουίκερσον που βιντεοσκόπησε την επίθεση.

«Χωρίς δεύτερη σκέψη έτρεξα στο σημείο χωρίς να ξέρω τι συμβαίνει. Είδα το κορίτσι να κρέμεται από το φράχτη και το χέρι της βρισκόταν στο στόμα ενός τζάγκουαρ. Μπορούσα να δω τα νύχια του στην σάρκα της», δήλωσε ο μικρός Γουίκερσον.

«Η μαμά μου πέταξε ένα μπουκάλι για να αποσπάσει την προσοχή του ζώου και όταν την άφησε τραβήξαμε την κοπέλα και εκείνη έπεσε στο πάτωμα λιπόθυμη», συμπλήρωσε, ωστόσο δεν είδε την στιγμή της επίθεσης και ούτε ξέρει πότε ακριβώς η κοπέλα πλησίασε το ζώο.

Στο βίντεο που τράβηξε ο Άνταμ Γουίκερσον η κοπέλα φαίνεται πεσμένη στο πάτωμα να ουρλιάζει από τον πόνο ενώ ο κόσμος γύρω της πρόσπαθεί να τη βοηθήσει.

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ