10 απίθανα Makeup hacks που θα λατρέψετε όλες! Ποια τρικ θα σας λύσουν τα χέρια;

Ιδού λοιπόν δέκα τρικ που θα αλλάξουν την ιεροτελεστία της ομορφιάς σας. 

Ποια τρικ, σύμφωνα με το Ediva θα σας λύσουν τα χέρια;

1. Φτιάξτε το δικό σας λιπγκλός


Απλά ανακατέψτε λίγη βαζελίνη (ή liposan) με την παλιά σας σκιά ματιών, σύμφωνα με την εικόνα, και θα έχετε ένα λιπγκλός σε τέλεια απόχρωση που ενυδατώνει! Θα μου πεις, γιατί να το κάνω αφού υπάρχουν liposan με χρώμα; Μα φυσικά για να μην αναγκαστείτε να πετάξετε την παλιά σας σκιά και για να δημιουργήσετε ακόμα πιο τρελές αποχρώσεις, χωρίς να αγοράζετε καινούριο κραγιόν.

2. Κάντε τέλειο περίγραμμα στα χείλια


Το λεγόμενο «τόξο του έρωτα» (το πάνω μέρος των χειλιών) είναι άκρως ελκυστικό αν σχηματιστεί σωστά. Δεν έχετε παρά μόνο να ακολουθήσετε τις οδηγίες της εικόνας, και φυσικά μην ξεχάσετε να κάνετε όσα χρειάζεται για να διαρκέσει περισσότερο το κραγιόν και να μην πασαλειφθεί χάνοντας το ωραίο περίγραμμα.

3. Κάντε contouring πανεύκολα


Πολλές φορές δεν ξέρουμε πού ακριβώς πρέπει να βάλουμε το προϊόν που θα επιλέξουμε για να κάνουμε contouring. Δοκιμάστε να βάλετε ένα μολύβι ή ένα eyeliner στικ στο μάγουλό σας όπως δείχνει η εικόνα, ακριβώς κάτω από το κόκαλο και βάψτε την επιφάνεια πάνω από αυτό.

4. Βάλτε αποτελεσματικά το κονσίλερ σας


Δεν θα πετύχετε αποτελεσματική κάλυψη εάν απλά βάζετε το κονσίλερ σε κουκίδες κάτω από τα μάτια. Αντ’ αυτού κάντε κάτι σαν μεγάλο τρίγωνο κάτω από τα μάτια που επεκτείνεται δίπλα στη μύτη, όπως και στην εικόνα. Έτσι θα καλύψετε εντελώς τους μαύρους κύκλους.

5. Αποφύγετε το κραγιόν στα δόντια


Βάλτε το δάχτυλό σας στο στόμα σας μέχρι τη βάση, σουφρώστε ελαφρά τα χείλη και τραβήξτε απότομα το δάχτυλο προς τα έξω. Το κραγιόν που θα παραμείνει στο δάχτυλο είναι αυτό που θα πήγαινε στα δόντια σας, αν δεν είχατε κάνει αυτό το κόλπο.

6. Επαναφέρετε την υγρασία στη μάσκαρα
Εάν η μάσκαρα έχει στεγνώσει, δεν πρέπει απαραίτητα να την πετάξετε. Δεν έχετε παρά να στάξετε μια δυο σταγόνες υγρού φακών επαφής, που είναι κατάλληλο για τα μάτια έτσι κι αλλιώς. Προσέξτε να μην βάλετε πολύ γιατί θα γίνει υπερβολικά υγρή και θα τρέξει. Με τη σωστή ποσότητα όμως θα λειτουργεί τόσο καλά, όσο κι όταν την αγοράσατε.

7. Δώστε πανεύκολα όγκο στις βλεφαρίδες σας


Δεν είναι απαραίτητο να σκάτε μια περιουσία σε ακριβές μάσκαρες που υπόσχονται λαγούς με πετραχήλια, όταν απλά μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μια κανονική με το ίδιο αποτέλεσμα. Το μυστικό είναι να βάλετε λίγη διάφανη πούδρα στις βλεφαρίδες ανάμεσα στις στρώσεις μάσκαρας, και έτσι θα αποκτήσουν αμέσως όγκο.

8. Απομακρύνετε εύκολα τη λιπαρότητα
Το πιο κατάλληλο χαρτί για να απομακρύνετε τη λιπαρότητα από το δέρμα σας είναι -ναι, καλά διαβάζετε- το χαρτί υγείας. Είναι απορροφητικό χωρίς να πληγώνει το δέρμα, οπότε είναι ιδανικό για να απομακρύνετε τη λιπαρότητα πριν το μακιγιάζ με ένα μόνο πέρασμα.

9. Αποφύγετε τις μουντζούρες στο κάτω βλέφαρο


Είναι τόσο απλό, που απορώ πώς δεν το έχουμε σκεφτεί μόνες μας. Όταν βάζετε μάσκαρα στα κάτω βλέφαρα, βάλτε από κάτω ένα κουτάλι όπως στην εικόνα. Έτσι, η μάσκαρα θα στεγνώσει χωρίς να μουντζουρωθεί το μέρος κάτω απο τα βλέφαρα. Tip: Εάν έχετε μαύρους κύκλους, αποφύγετε γενικά τη μάσκαρα στο κάτω βλέφαρο.

10. Κάντε contouring με μολύβι φρυδιών


Δεν χρειάζεστε παρά μόνο ένα μολύβι φρυδιών, με την προϋπόθεση ότι είναι αρκετά κρεμώδες, και ένα highlighter σε υγρή μορφή. Εφαρμόστε τα εκεί που δείχνει η εικόνα και ύστερα κάντε blending. Έτσι, το contouring που προκαλεί δέος και φόβο είναι έτοιμο χωρίς πονοκέφαλο!

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ