Οι πρώτες φωτογραφίες από το χλιδάτο ξενοδοχείο του Ρονάλντο στο μαρακές! Όλα στο χρώμα της σαμπάνιας

Το πορτογαλικό αστέρι του ποδοσφαίρου με μία συνεργασία με τον πορτογαλικό όμιλο ξενοδοχείων Pestana αναμένεται να αποκτήσει το δικό του πολυτελές ξενοδοχείο στο Μαρακές μέσα στο 2020.

Το ξενοδοχείο θα αποτελεί μέρος του τουριστικού project M Avenue που βρίσκεται σε εξέλιξη στο κέντρο της πόλης, το οποίο θα περιλαμβάνει, επίσης, μπουτίκ, εστιατόρια, γκαλερί και χώρους εκθέσεων.

Θα διαθέτει περισσότερα από 174 δωμάτια, δύο εστιατόρια, ένα επιχειρηματικό κέντρο, ένα SPA και όλα όσα χρειάζονται για διαμονή υψηλού επιπέδου. Tο ξενοδοχείο θα ονομαστεί «Pestana CR7».

Η διαμονή μιας νύχτας θα κοστίζει περίπου 200 ευρώ. Το έργο εντάσσεται στο πλαίσιο του πρότζεκτ “M Avenue” και βρίσκεται, λίγα βήματα από το αεροδρόμιο. Το συγκεκριμένο πρότζεκτ αφορά τη δημιουργία μιας «δεύτερης πόλης» μέσα στην πόλη του Μαρακές.

Πιο συγκεκριμένα, θα περιέχει δύο εστιατόρια, ένα κέντρο συνεδριάσεων, γυμναστήριο και σπα, καθώς και ένα roof garden με πισίνα και sky bar στα όσα θα συγκαταλέγονται στο δυναμικό του.


Τοπικές πέτρες, ξύλινες επιφάνειες και επιλεγμένα υφάσματα στα υλικά που θα κυριαρχούν στους χώρους του, στους οποίους η επιρροή από την χαρακτηριστική μαροκινή αισθητική και φιλοσοφία θα είναι αρκετά εμφανής –γεωμετρικά σχήματα, ατμοσφαιρικός φωτισμός, έντονες σκιές, αναφέρει το lonelyplanet.com.

Το συγκεκριμένο εγχείρημα θα είναι το τρίτο στο χώρο της φιλοξενίας για τον Πορτογάλο αστέρα, καθώς έχει αποκτήσει ήδη δύο ακόμα από συνεργασία του με τον όμιλο Pestana, ένα στη Λισαβόνα και ένα στη γενέτειρα του αρχηγού της πορτογαλικής ομάδας ποδοσφαίρου, Funchal.

Στη σχετική ανακοίνωση, αναφέρεται επίσης η πώλησης των εμπορικών χώρων του ξενοδοχείου, δηλαδή 120 καταστημάτων, που υποχρεωτικά βάσει συγκεκριμένου όρου, θα διαθέτουν προς πώληση μόνο μάρκες πολυτελείας.

Στα μελλοντικά του σχέδια το opening ξενοδοχείων στη Μαδρίτη, το Παρίσι και τη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για να έχετε στο μενού σας ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο.

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ