58χρονος ανύπαντρος εργάτης μεταλλείων κέρδισε ιλιγγιώδες ποσό στο Jack Pot - "Θα με βλέπουν με άλλα μάτια τώρα όλοι" (φώτο-βίντεο)

Θα αλλάξει ολοκληρωτικά τη ζωή του και θα βοηθήσει τους γονείς του και τους συγγενείς του

Κοιμόταν και ... η τύχη του δούλευε! Ένας εργάτης σε μεταλλεία σχεδιάζει να...ξοδέψει πολλά χρήματα  αφού κέρδισε  το τζακπότ των 71 εκατομμυρίων  λιρών στα EuroMillions - το 15ο μεγαλύτερο στην ιστορία του Ηνωμένου Βασιλείου -  , το οποίο όπως πιστεύει θα αλλάξει τη ζωή του.

Ο Ade Goodchild, από το Χέρεφορντ, σχεδιάζει να αποκτήσει  ένα νέο σπίτι με τζακούζι, , βοηθούς και υπηρέτες, και προγραμματίζει ονειρικές διακοπές στο Grand Canyon και τις Πυραμίδες, αφού κέρδισε  71.057. 439 στο τζακποτ των EuroMillions της Παρασκευής.

Ο 58χρονος είπε σε συνέντευξη Τύπου σήμερα στο Great Malvern του Worcestershire: «Δεν είμαι ένας από αυτούς τους νικητές που πρόκειται να πει ότι αυτή η νίκη δεν θα τον αλλάξει. Είναι μεγάλη τύχη και θα την εκμεταλευτώ και θα ζήσω καλά.

Ο κ. Goodchild, ο οποίος είναι ανύπαντρος και τώρα πλέον έχει εγκαταλείψει τη δουλειά του, ρωτήθηκε από τους δημοσιογράφους εάν νομίζει ότι τα χρήματα θα τον κάνουν μια πιο ελκυστική και ρομαντική περίπτωση για τις γυναίκες και απάντησε: Νομίζω ότι όποια δεν μπορούσα να κερδίσω πριν, τώρα δεν έχει καμία πιθανότητα (σ.σ να αντισταθεί).

Δεν έγινα ξαφνικά σε μια νύχτα πιο ελκυστικός και γοητευτικός, το πορτοφόλι μου έγινε τέτοιο. Δέχομαι τους ανθρώπους όπως είναι , αλλά δεν είμαι ανόητος άνθρωπος, έχω κάνει ανόητα πράγματα , αλλά ευτυχώς έχω μάθει από αυτά.

Ο κ. Goodchild, που είναι μοναχοπαίδι πρόσθεσε: «Τέρμα πια η εργασία με βάρδιες για μένα. Θέλω να ταξιδέψω, να βρω για τον εαυτό μου ένα υπέροχο νέο σπίτι, να πάω σε κορυφαία αθλητικά γεγονότα και να δοκιμάσω και άλλα πράγματα που δεν έχω κάνει εκτός από αυτά ».

Ο μεγάλος νιικητής του τζακποτ , που ακούγεται ότι έχει δύο πρώην συζύγους, είπε ότι γιόρτασε την νίκη του παρακολουθώντας τον αγώνα ράγκμπι της Ουαλίας κατά της Ιρλανδίας στην τηλεόραση με τους γονείς του. Όλοι μαζί έφαγαν πίτσα και πικάντικες φτερούγες κοτόπουλου και ήπιαν ιταλική μπύρα.

Ο κ. Goodchild, είπε ότι δεν πήγε να δει αν κέρδισε ο λαχνός του το Σάββατο, προτίμησε να περιμένει ως τη Δευτέρα και δεν κατάλαβε ότι είναι ο μεγάλος νικητής του τζακποτ, στην πρώτη σάρωση του λαχνού του στο Application. "Άκουσα τον ήχο "ping" που σημαίνει ότι κερδίζεις , αλλά φαντάστηκα ότι έχω κερδίσει απλά κάποιο δώρο.

"Αλλά όταν το τσέκαρα, είδα ότι όλοι οι αριθμοί που είχα παίξει ήταν στον κύκλο , έβαλα τα γυαλιά μου για να δω καλύτερα και κατάλαβα ότι έχω κερδίσει £ 71.000" , λέει. Όπως δηλώνει ο ίδιος , στην αρχή νόμιζε ότι θα υπάρχουν πολλοί νικητές που θα μοιράζονται το τζακποτ. Μετά κατάλαβε ότι ήταν ο μοναδικός νικητής. "Πήρα αμέσως την μαμά μου και τον πατέρα μου, τηλέφωνο. Έπαθαν τεράστιο σοκ. Δεν νομίζω ότι το έχουν ξεπεράσει", δήλωσε ο μεγάλος νικητής.

 

 

Τώρα ο μεγάλος νικητής ονειρεύεται ένα μεγάλο σπίτι με κήπο και κηπουρό, μάγειρα, και οδηγό για το αυτοκίνητο του. Επίσης θέλει να ταξιδέψει  «Ήθελα πάντα να δω τις πυραμίδες έτσι θα κάνω μια κρουαζιέρα στο Νείλο. Έχω επίσης έναν ξάδερκο στον Καναδά και θα πάω να τον δω. Επίσης  υπάρχει το Grand Canyon και το Vegas, θέλω να δω τον κόσμο", δηλώνει.

Επίσης σύμφωνα με την Daily Mail, σχεδιάζει να αγοράσει ένα καινούργιο σπίτι για τους γονείς του που υπεραγαπά και να βοηθήσει τους συγγενείς του που έχουν ανάγκη.

 

 

 

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ