Με Μπραντ Πιτ & Λεονάρντο Ντι Κάπριο ή να πως το trailer της ταινίας του Ταραντίνο γίνεται πρώτη είδηση (βίντεο)

Πέρα από τους Μπραντ Πιτ και Λεονάρντο Ντι Κάπριο που κρατούν τους πρωταγωνιστικούς ρόλους, η Μάργκοτ Ρόμπι θα υποδυθεί την Τέιτ, ενώ ακόμη παίζουν οι Αλ Πατσίνο, Κερτ Ράσελ, Ντέιμιαν Λιούις, Ντακότα Φάνινγκ, Εμίλ Χιρς, Τιμ Ροθ, Μάικλ Μάντσεν και οι Λουκ Πέρι και Μπαρτ Ρέινολντς στην τελευταία ταινία που συμμετέχουν πριν από τον θάνατό τους

Μια νέα ταινία του Κουέντιν Ταραντίνο είναι φυσικό να προκαλεί ... αναταραχή. Έχουμε πολλούς λόγους να περιμένουμε το "Once Upon a Time in Hollywood", με αγωνία. Δεν είναι μόνο η υπογραφή του διάσημου ρεαλιστή σκηνοθέτη. Είναι το καστ και στο στόρυ.

Στη νέα ταινία του "μετρ των σκληρών σκηνών", που θα κυκλοφορήσει στις αίθουσες στις 26 Ιουλίου 2019 , ο Μπραντ Πιτ συμπρωταγωνιστεί με τον  Λεονάρντο Ντι Κάπριο. Στο "Once Upon a Time in Hollywood", ο Αμερικανός σκηνοθέτης κρατάει ως βάση τη δολοφονία της Σάρον Τέιτ από την ομάδα του Τσαρλς Μάνσον το καλοκαίρι του 1969.

 Η περίφημη υπόθεση Τσαρλς Μάνσον που συντάραξε τον πλανήτη τη δεκαετία του ’60. Η Σάρον Τέιτ, μαζί με άλλους τέσσερις ανθρώπους, θα δολοφονηθούν από μέλη των ακόλουθων του υπό τις οδηγίες του προφανώς. Ο μόνος που δεν δολοφονήθηκε ήταν ο Ρόμαν Πολάνσκι. Κι αυτό γιγάντωσε έναν άλλο μύθο που φτάνει ως τις μέρες μας.

Ήταν 8 Αυγούστου του 1969. Όπως Αύγουστο, στις 22, θα βγει στις ελληνικές αίθουσες από την Feelgood και το Once Upon A Time in Hollywood.

Σκοπός της ταινίας, βέβαια, είναι να διηγηθεί μια ιστορία που λαμβάνει χώρα στο Λος Άντζελες εκείνη τη χρονιά και, όπως φαίνεται από τις πρώτες σκηνές του τρέιλερ, που κυκλοφόρησε σήμερα, θα αποτελεί ένα θρυλικό σινεφιλικό πάρτι.

Ένα από τα εντυπωσιακότερα στοιχεία της ταινίας, πριν καν κυκλοφορήσει το τρέιλερ, είναι το καστ… αστέρων, αφού το… μισό Χόλιγουντ παρελαύνει μπροστά από τον φακό του Ταραντίνο.

Πέρα από τους Μπραντ Πιτ και Λεονάρντο Ντι Κάπριο που κρατούν τους πρωταγωνιστικούς ρόλους, η Μάργκοτ Ρόμπι θα υποδυθεί την Τέιτ, ενώ ακόμη παίζουν οι Αλ Πατσίνο, Κερτ Ράσελ, Ντέιμιαν Λιούις, Ντακότα Φάνινγκ, Εμίλ Χιρς, Τιμ Ροθ, Μάικλ Μάντσεν και οι Λουκ Πέρι και Μπαρτ Ρέινολντς στην τελευταία ταινία που συμμετέχουν πριν από τον θάνατό τους.

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ