Τα βίντεο που εξόργισαν το πανελλήνιο: Η σύλληψη & η αδιανόητη ταλαιπωρία 90χρονης που πουλούσε τερλίκια στη λαϊκή - Αστυνομικός της έβαλε τις φωνές

«Δεν της έδωσαν ούτε νερό να πιει ενώ οι αστυνομικοί κάποιες στιγμές δεν ήταν καν ευγενικοί μαζί της», ανέφερε η κόρη της 

 

Σε μια αδιανόητη σύλληψη  προχώρησαν αστυνομικοί της Θεσσαλονίκης το μεσημέρι της Πέμπτης, οι οποίοι πέρασαν χειροπέδες σε μία 90χρονη γυναίκα επειδή πουλούσε, χωρίς άδεια, για να βγάλει τα προς το ζην, τερλίκια (μάλλινα παντοφλάκια για το σπίτι που πλέκουν οι Πόντιες).

 Η 90χρονη που ζει με τον συνομήλικο σύζυγό της πηγαίνει μια στο τόσο στην λαϊκή και πουλά τα παπουτσάκια που πλέκει η ίδια. Όπως καταγγέλλει η κόρη της, ένα περιπολικό με τρεις άνδρες, την οδήγησαν στο αστυνομικό τμήμα τής περιοχής των Αμπελοκήπων, που επενέβη ύστερα από κλήση άλλων, πιθανώς πωλητών της λαϊκής, που κατήγγειλαν τη γιαγιά, που δεν είχε άδεια.

Αφού της πήραν αποτυπώματα, την προσήγαγαν στο Μέγαρο της Κεντρικής Αστυνομικής Διεύθυνσης προκειμένου να ακολουθηθεί και άλλη διαδικασία. Ο Γολγοθάς της γιαγιάς, τελείωσε τα μεσάνυχτα, όπως ανφέρει το Seleo.gr

Μάλιστα, όπως καταγγέλλουν δικοί της άνθρωποι, την είχαν αφήσει χωρίς φαγητό και νερό.

Αφού της πήραν αποτυπώματα, την προσήγαγαν στο Μέγαρο της Κεντρικής Αστυνομικής Διεύθυνσης προκειμένου να ακολουθηθεί και άλλη διαδικασία. Η γυναίκα τελικά επέστρεψε ταλαιπωρημένη στο σπίτι της, έπειτα από 12 ώρες.

«Δεν της έδωσαν ούτε νερό να πιει ενώ οι αστυνομικοί κάποιες στιγμές δεν ήταν καν ευγενικοί μαζί της», ανέφερε η κόρη της στο Open.

 

Την ίδια στογμή οργή προκαλούν και τα βίντεο, που είδαν το φως της δημοσιότητας καθώς στο πρώτο φαίνεται ο αστυνομικός να βάζει τις φωνές στην 90χρονη γιαγιά, καθώς την ώρα που της έπαιρνε δαχτυλικά αποτυπώματα, εκείνη δεν άφηνε ελεύθερο το δάχτυλό της.

«Ελα ρε πο@@τη δεν το πιστεύω. Μην το κάνεις αυτό σου λέω», φώναξε ο αστυνομικός στην 90χρονη γιαγιά, η οποία φαίνεται να μην καταλαβαίνει τι ζητάει ο αστυνομικός.

Να σημειωθεί πως η ΕΛ.ΑΣ διέταξε έρευνα για τη σύλληψη 90χρονης καθώς μετά τη δημοσιοποίηση του θέματος, υπήρξαν έντονες αντιδράσεις.

 

 

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ