"Δεν τα σκότωσε κιόλας- Ήταν ευτυχισμένα κοντά του" : Η Μπάρμπρα Στρέιζαντ υπερασπίζεται τον παιδόφιλο Μάικλ Τζάκσον (φώτο)

Οι δηλώσεις της προκάλεσαν έντονες αντιδράσεις

Αίσθηση προκάλεσαν οι δηλώσεις που έκανε η διάσημη τραγουδίστρια Μπάρμπρα Στρέιζαντ, σχετικά με τη ζημιά που υπέστησαν τα θύματα σεξουαλικής κακοποίησης του Μάικλ Τζάκσον, σε συνέντευξη που δημοσιεύθηκε την Παρασκεύη.

Η 76χρονη τραγουδίστρια και ηθοποιός δήλωσε στην βρετανική εφημερίδα "The Times of London" ,  ότι οι δύο άντρες,  ο Wade Robson και  ο James Safechuck, που τον κατηγορούν στο πολυσυζητημένο ντοκιμαντέρ  'Leaving Neverland,'  πέρασαν πολύ ευτυχισμένες στιγμές δίπλα στον τραγουδιστή όταν ήταν μικροί και ότι και να τους συνέβη «δεν τους σκότωσε».

Κληθείσα να σχολιάσει το ντοκιμαντέρ η Μπάρμπρα Στρέιζαντ είπε πως πιστεύει αυτά που καταγγέλλουν οι δύο άντρες , αλλά τόνισε πως νιώθει άσχημα για αυτούς και για τον Τζάκσον, όμως..

«Οι σεξουαλικές του ανάγκες (σ.σ. του Τζάκσον) ήταν καθαρά δικές του και προέρχονταν από την οποία παιδική ηλικία είχε ή το οποίο DNA του»,   είπε ακόμη. Επίσης δήλωσε πως η ευθύνη βαρύνει αποκλειστικά τους γονείς των δύο νεαρών τότε αγοριών που άφηναν τα παιδιά τους να κοιμηθούν με τον Τζάκσον.

«Μπορεί να λέτε ότι "κακοποιήθηκαν", αλλά αυτά τα παιδιά, όπως τους ακούσατε να λένε, ήταν πολύ ευτυχισμένα που ήταν εκεί. Είναι και οι δύο παντρεμένοι και έχουν και οι δύο παιδιά, άρα δεν τους σκότωσε», είπε η τραγουδίστρια και ηθοποιός.

Το ντοκιμαντέρ «Leaving Neverland» που κυκλοφόρησε πρόσφατα  είναι βασισμένο στις καταγγελίες των Robson και  Safechuck, οι οποίοι  τώρα είναι 30 ετών. Οι δύο άντρες  λένε ότι ο Jackson, που πέθανε στην ηλικία των 50 ετών το 2009, τους κακοποίησε σεξουαλικά όταν ήταν στην ηλικία των επτά και 10 ετών αντίστοιχα.

Ο σκηνοθέτης και παραγωγός του ντοκιμαντέρ, ο βρετανός  Dan Reed, αντέδρασε έντονα στις δηλώσεις της Στρέιζαντ. "Δεν τους σκότωσε; Μπάρμπαρα Στρέιζαντ , στ' αλήιθεια το είπες αυτό; " , έγραψε στο twitter.

 

 

Στην συνέντευξη στην οποία μίλησε για διάφορα θέματα , όπως την αγάπη της για τα σκυλιά της ή την εμμονή της να μένει ξύπνια μέχρι τις 4 το πρωί και τις επερχόμενες συναυλίες της στο Ηνωμένο Βασίλειο, η Μπάρμπρα Στρέιζαντ είπε πως λυπάται πολύ για τα δύο αγόρια και για τον Τζάκσον που πέθανε τόσο νέος από λήψη θανατηφόρου κοκτέιλ φαρμάκων , αναφέρει η Daily Mail

Οι δηλώσεις της Μπάρμπρα Στρέιζαντ, έχουν προκαλέσει έντονες αντιδράσεις στα Social Media, με πολλούς χρήστες να την επικρίνουν , για την τοποθετήση της.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ