Ο "κακός χαμός" στο αεροδρόμιο της Μόσχας: Άντρας ήθελε να μπει στο αεροπλάνο όπως τον γέννησε η μανούλα του! (βίντεο)

Άρχισε να κάνει στριπτίζ περιμένοντας το check in

Όλα έδειχναν ότι πρόκειται για ένα τυπικό και φυσιολογικό Σάββατο στο αεροδρόμιο Domodedovo της Μόσχας. Οι επιβάτες περίμεναν στην ουρά για να επιβιβαστούν στο αεροσκάφος με προορισμό τη Σεβαστούπολη της Κριμαίας. Αλλά, ένας από αυτούς είχε άλλα.... σχέδια. 

Ήθελε να επιβιβαστεί στο αεροπλάνο όπως τον γέννησε η μανούλα του Έτσι άρχισε να πετάει τα ρούχα του καθώς στεκόταν στην ουρά για να κάνει check in. Πλάνα στο βίντεο που ακολουθεί δείχνουν τον άντρα εντελώς γυμνό στη σειρά των επιβατών.

Καλύπτοντας τα απόκρυφα σημεία του περίμενε ήσυχα για τον έλεγχο των επιβατών, πριν επέμβει η αστυνομία. Όσο κράτησε αυτό ο άντρας συμπεριφερόταν σαν να μη συμβαίνει τίποτα περίεργο. Οι επιβάτες δεν του έδιναν ιδιαίτερη σημασία εκτός από κάποια σχόλια.

Όπως αναφέρει ένας αυτόπτης μάρτυρας ο άντρας του είπε ότι τα ρούχα "επιβαρύνουν την αεροδυναμική του σώματος", και γι' αυτό είναι καλύτερα να πετά κανείς γυμνός.. Στο σημείο έσπευσαν πάνοπλοι αστυνομικοί, (που δεν συμμερίζονταν την άποψη του), οι οποίοι ακινητοποίησαν τον 38χρονο γυμνό άντρα, ενώ αφού του πέρασαν χειροπέδες, τον καθήλωσαν γυμνό στο πάτωμα

Η σύλληψη δεν ήταν  εύκολη, καθώς όταν τον πλησίασαν οι αστυνομικοί, εκείνος άρχισε να τρέχει προς την είσοδο της φυσούνας που οδηγούσε στο αεροσκάφος για τη Σεβαστούπολη. Οι αστυνομικοί ωστόσο τον πρόλαβαν και αφού τον έριξαν κάτω, του πέρασαν χειροπέδες.

Ο 38χρονος οδηγήθηκε αρχικά για τις πρώτες βοήθειες στο ιατρείο του αεροδρομίου και ακολούθως σε ψυχιατρείο, προκειμένου να αξιολογηθεί η κατάστασή του, σύμφωνα με όσα αναφέρει το RT

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ