Ζώδια: Ο Κώστας Λεφάκης ρωτάει: Είστε έτοιμοι για συνταρακτικές αλλαγές την εβδομάδα που έρχεται;

Τα ζώδια και το εβδομαδιαίο ωροσκόπιο τους για 25-31 Μαρτίου 2019 από τον διάσημο αστρολόγο Κώστα Λεφάκη

 Οι μέρες προϊδεάζουν για  αυτά που θα έρθουν. Κυριαρχεί η αιφνίδια αλλαγή, η δυσάρεστη έκπληξη, το τέλος πραγμάτων, των καταστάσεων και πολλών σχέσεων , είτε κυριολεκτικά, είτε μεταφορικά. Κλείνουν κύκλοι για να ανοίξουν καινούριοι, με τις ανθρώπινες σχέσεις πάντα στο προσκήνιο, λέει ο Κώστας Λεφάκης στο oroskopos.gr

Κριός
Προσοχή στις υποθέσεις του παρελθόντος που  βγαίνουν στην επιφάνεια  καθώς είναι πιθανόν να διαταράξουν  τη συναισθηματική και την οικονομική σας ασφάλεια. Η προσπάθεια για την υλοποίηση ενός σχεδίου φαίνεται να μην αποδίδει, επομένως κάντε οικονομία δυνάμεων και δώστε περιθώρια χρόνου για πιο ευνοϊκές εξελίξεις.  Εντοπίστε αυτούς που σας επιβουλεύονται, ενώ στα αισθηματικά, φερθείτε διπλωματικά και μην πιέζετε καταστάσεις. 

Ταύρος
Είστε ανήσυχοι για δικούς σας λόγους, που οι περισσότεροι σχετίζονται με πρακτικά θέματα . Οι  καθυστερήσεις συνεχίζονται, τα χρήματα δεν επαρκούν και οι διαφωνίες με τους άλλους πληθαίνουν. Ωστόσο υπάρχουν καλύτερες προοπτικές στον επαγγελματικό τομέα, ακόμα και αν δεν είναι ορατές. Αν διοχετεύσετε τη δύναμή σας σωστά, θα νικήσετε εχθρούς και θα ρίξετε εμπόδια, όσο και αν οι ενδείξεις δεν είναι ενθαρρυντικές.

Δίδυμοι
Επικρατεί μεγάλη κινητικότητα στη δουλειά και στον περίγυρό σας, αλλά τα οφέλη ή κέρδη στα οποία υπολογίζετε είναι αρκετά λιγότερα . Οι απαιτήσεις των άλλων γίνονται περισσότερο πιεστικές. Υπάρχει όμως μια νέα προοπτική συναισθηματική ή ταξιδιωτική. Καλλιεργήστε την! Παράλληλα, ανασυγκροτήστε το πρόγραμμά σας και περιορίστε περιττές συζητήσεις και μετακινήσεις.

Καρκίνος
Είναι η ικανότητά σας να προσαρμόζεστε σε καταστάσεις που θα σας σώσει, όσο και αν  δεν συμφωνείτε με το κυρίαρχο κλίμα. Καθυστερήσεις θα παρατηρηθούν σε νομικές υποθέσεις, σε σπουδές και σε αγοραπωλησίες.  Ένα δυσάρεστο γεγονός που δεν σας αφορά, φαίνεται ότι θα σας επηρεάσει πολύ.  Φιλικές σχέσεις και προσδοκίες, πλήττονται και πρέπει να είστε προσεκτικοί . Αισθηματικά θα αισθανθείτε αρκετά μετέωροι και εκτεθειμένοι.

Λέων
Η Αφροδίτη με το πέρασμά της από τον Υδροχόο, σας παρακινεί να αγαπήσετε σωστά τον εαυτό σας, αν θέλετε να σας αγαπήσουν ακόμα περισσότερο οι άλλοι.  Οι περισσότεροι από εσάς επίσης θα έχετε κάποιες ανησυχίες που αφορούν οικονομικές υποθέσεις και συναλλαγές. Αποφύγετε την γοητεία ψεύτικων εντυπώσεων  και  ελέγχετε τον ενθουσιασμό όπως και τον θυμό στις σχέσεις σας με τους άλλους.

Παρθένος
Κάθε δύσκολος σκοπός και στόχος απαιτεί περισσότερη διπλωματία και δημιουργικότητα εκ μέρους σας. Φανείτε περισσότερο προσεκτικοί και προνοητικοί σε συμφωνίες, αποφάσεις και εκτιμήσεις κάθε φύσεως, ιδιαίτερα αν φοβάστε τις συνέπειες στο επαγγελματικό σας περιβάλλον, τη στιγμή που εντείνεται ο ανταγωνισμός κάθε είδους.  Παράλληλα  υπάρχει ο κίνδυνος να παρασυρθείτε στα ερωτικά σας.  Φανείτε πιο λογικοί στις οικογενειακές σας υποθέσεις.

Ζυγός
Οι αντιξοότητες δεν θα λείψουν, όπως και μια καινούρια απογοήτευση από συνεργάτες, ή συνεταίρους.  Φροντίστε να έχετε εναλλακτικές σε αντίστοιχες υποχρεώσεις που πρέπει να κλείσουν αυτό το διάστημα. Ελέγχετε επίσης τον εγωισμό σας και γενικότερα τις ιδιοτροπίες σας, τόσο στις αισθηματικές, όσο και στις κοινωνικές σας σχέσεις. Η εργασία αλλά και η υγεία, απαιτούν προσοχή η πρώτη και φροντίδα η δεύτερη.. Οικονομικά φροντίστε να μην μείνετε και πάλι ακάλυπτοι.

Σκορπιός
Διαπιστώνετε ότι το περιβάλλον εξακολουθεί να είναι ανταγωνιστικό απέναντί σας, με αποτέλεσμα η διαμάχη με τους άλλους να συνεχίζεται. Κρατήστε αποστάσεις ασφάλειας και βάλτε ένα μέτρο στο πόσο σας επηρεάζουν τα γεγονότα και τα δράματα της ζωής τρίτων.  Για τους νεότερους, ένας θυελλώδης έρωτας είναι πιθανός. Για τους ωριμότερους μια επαγγελματική φιλοδοξία θα σας συνεπάρει. Εκμεταλλευτείτε ευκαιρίες για τη βελτίωση συνθηκών διαβίωσης

Τοξότης
Τόσο το οικονομικό, όσο και το στενό περιβάλλον, ή οι συνθήκες διαβίωσής σας, θα σας απασχολήσουν για ακόμα μια φορά. Ο Ερμής εξακολουθεί την ανάδρομη πορεία του και φέρνει καινούρια εμπόδια στην καθημερινότητα ενώ για κάποιους κλείνει τους δρόμους των επιδιώξεών σας. Ότι μεσολαβήσει τις επόμενες ημέρες σας προϊδεάζει για το πώς θα πορευτείτε τους επόμενους μήνες.  Ευτυχώς, δεν θα λείψουν ευχάριστες στιγμές και ώρες στις μετακινήσεις ή στις φιλικές σας συναναστροφές.

Αιγόκερως
Οι άσκοπες συζητήσεις θα σας κουράσουν και δεν θα σας οδηγήσουν σε θετικά αποτελέσματα. Αποφύγετε παρεξηγήσεις με φίλους ή συγγενείς. Φανείτε συνεπείς στις υποχρεώσεις σας και αξιοποιήστε μια ευκαιρία βελτίωσης των οικονομικών σας.  Μην είστε εύθικτοι και μην διαφωνείτε ανοιχτά  την ώρα που μπορείτε να σιωπήσετε για λίγο ακόμα, ή να συνθηκολογήσετε. Σας συμφέρει αυτή η τακτική. Στις αισθηματικές σας διαθέσεις φανείτε ρεαλιστές και μεθοδικοί.

Υδροχόος
Είναι ο  χαρακτήρας σας  που σας βοηθά να ξεπερνάτε αντιξοότητες. Η Αφροδίτη σας εξοπλίζει με την τύχη που χρειάζεστε για να φέρετε εις πέρας μια δύσκολη υπόθεση. Αν καταφέρετε και κρατήσετε το συναίσθημά σας αλώβητο, από αυτά που συμβαίνουν στο περιβάλλον του σπιτιού ή της δουλειάς, τότε ούτε θα στεναχωρηθείτε, ούτε θα ζημιωθείτε πρακτικά.  Φροντίστε την ασφάλεια των πραγμάτων σας και ότι σας αφορά άμεσα να υπάρχει στη ζωή σας.

Ιχθύες
Η αναστάτωση και η συνεχής εναλλαγή διαφορετικών γεγονότων συνεχίζεται. Μην προσπαθήσετε να αλλάξετε ούτε τη ροή, ούτε την νομοτέλεια. Η υλοποίηση ενός σχεδίου καθυστερεί και η σύγκρουση με ένα δικό σας άνθρωπο προβλέπεται αναπόφευκτη.  Φανείτε ψύχραιμοι σε μια πραγματικότητα που δεν αλλάζει και μην δραπετεύετε σε αυθαίρετη κατάσταση. Αισθηματικά μην πιέζετε τις καταστάσεις και μην δημιουργείτε ένταση που προκαλεί αντιδράσεις

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ