Αντέλ και Τζένιφερ Λόρενς πήγαν μαζί σε γκέι μπαρ & τα έδωσαν όλα - Τα βίντεο κάνουν το γύρο του κόσμου

Τα κορίτσια ξενυχτάνε και περνάνε καλά

Κι εκεί που οι θαμώνες του διάσημου γκέι μπαρ  «Pieces» χόρευαν αμέριμνοι ένα τραγούδι της Lady Gaga, "έσκασαν μύτη" δύο διάσημες σταρ: Η Adele και η  Τζένιφερ Λόρενς και προκάλεσαν πανικό.

Διότι τα κορίτσια ξενυχτάνε μόνα ή δυό -δυό και όταν το κάνουν το κάνουν καλά. Η τραγουδίστρια και η ηθοποιός που είναι πολύ καλές φίλες επέλεξαν για την έξοδό τους την Παρασκεύη το εν λόγω γκέι μπαρ στη Νέα Υόρκη.

 

 

Η βραδιά είχε άφθονο σασπένς και κέφι και τα βίντεο που δείχνουν πλάνα από την κοινή έξοδο των δύο διάσημων κυριών έγιναν viral. Οι δύο φίλες ήπιαν, τραγούδησαν, χόρεψαν και έγιναν η ψυχή του πάρτι με τους παρευρισκόμενους του νυχτερινού μαγαζιού να τις αποθεώνουν.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Адель и Дженнифер Лоуренс в одном из самых популярных гей-баров Нью-Йорка «Pieces Bar» этой ночью.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Adele Russia ? (@adeleurope) στις

 

Adele και Τζένιφερ Λόρενς συμμετείχαν σε διάφορα παιχνίδια καταναλώνοντας αλκοόλ. Πιο γερό ποτήρι  αναδείχθηκε η Τζένιφερ Λόρενς φωνάζοντας στην Αντέλ «’Εχασες!», στον διαγωνισμό αλκόολ.

 

 

Στη διάρκεια της νύχτας, η οικοδέσποινα του μπαρ η drag queen Μπρίτα Φίλτερ, κάλεσε την Αντέλ να ανέβει στη σκηνή, η οποία ανταποκρίθηκε και μόλις είπε «Γεια, ονομάζομαι Αντέλ», το κοινό ξέσπασε σε κραυγές και χειροκροτήματα. σύμφωνα με όσα αναφέρει το γαλλικό Elle.

 

 

Η βραδιά συνεχίστηκε με μεταμορφώσεις της Τζένιφερ Λόρενς σε "Drag Queen", η οποία πήγε στο backstage για να μακιγιαριστεί  ανάλογα και στη συνέχεια τα έδωσε όλα στην πίστα. 

 

 

 

 

 

 

Ένα τέτοοιο πάρτι δεν μπορούσε να μείνει χωρίς "ντοκουμέντα" και οι φωτογραφίες της Adele και της Τζένιφερ που το έριξαν έξω, κάνουν το γύρο του διαδικτύου με τους θαυμαστές των δύο σταρ να τους χαρίζουν πολλά "like"

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Adele & Jennifer Lawrence walk into a gay bar. . . but actually, that happened ?AND there's video. ? in bio to see all the footage from their epic night out! ?? ?: @lizbethlauren

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη POPSUGAR (@popsugar) στις

 

 

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ