Survivor 3: Σκληρή μάχη ανάμεσα σε Τούρκους & Έλληνες – Ποιος κέρδισε το αυτοκίνητο;

 Ελληνοτουρκική μονομαχία 

Μεγάλη μάχη για την απόκτηση ενός πολυπόθητου αυτοκίνητου έδωσαν οι Ελληνες και οι Τούρκοι στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor 3.

Οι ομάδες έγιναν και πάλι μεικτές, όπως και την προηγούμενη φορά που το έπαθλο ήταν ένα αυτοκίνητο.

 Ο Παναγιώτης, ως αρχηγός της μίας, επέλεξε τους Χικμέτ, Βασίλη, Γιουσούφ, Τόνι, Ατακάν, Σεντά, Αφροδίτη, Μπουσρά, Ελπίδα και Μελίσα. 

Ο Εμρέ, από την άλλη, διάλεξε τους Νίκο, Μπορά, Κυριάκο, Οκάι, Πάτρικ, Κατερίνα, Σουντέ, Δήμητρα, Σαμπριγέ και Ρία.

Το πρώτο αγώνισμα για την απόκτηση του αυτοκινήτου ήταν εύκολο, καθώς οι παίκτες κοντραρίστηκαν στο κλασικό αγώνισμα με τα εμπόδια και έναν τελικό στόχο.

Σε Τουρκάλα παίκτρια το αυτοκίνητο

Ο αγώνας εξελίχθηκε σε ντέρμπι, με τη μία ομάδα να κυνηγάει κυριολεκτικά την άλλη στον πόντο, και οι περισσότερες φάσεις να έχουν ισοπαλία.

Το καθοριστικό 9-9 άναψε παραπάνω τα αίματα για τις δύο ομάδες, μαύρων και άσπρων. Ο τελικός αγώνας έγινε μεταξύ Δήμητρας και Σεντά, με συμπαίκτες τον Οκάι για τη Δήμητρα και τον Βασιλικό για τη Σεντά.

Η Δήμητρα κατάφερε τελικά να «σφάξει με το γάντι» τους αντιπάλους της, όπως είπε ο Σάκης Τανιμανίδης, και να ρίξει το τελευταίο της πυργάκι στο «τσακ». Η ομάδα με αρχηγό τον Εμρέ, προκρίθηκε στην επόμενη φάση, η οποία θα έκρινε τον νικητή του αυτοκινήτου.

Στον τελικό, παρουσία Ατζούν Ιλίτζαλι, οι παίκτες έπρεπε να διαλέξουν ένα χρώμα, άσπρο ή μαύρο, και να μαντέψουν σωστά σε ποιον από τους απέναντι αριθμημένους πίνακες μπορεί να βρίσκεται το ίδιο χρώμα. Η Σουντέ στάθηκε τυχερή, νίκησε τον Νίκο και πήρε το αυτοκίνητο.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ