Βίαιες συμπλοκές μεταξύ Ρομά στα δικαστήρια της Κορίνθου - "Θα πάρουμε το νόμο στα χέρια μας" (φώτο-βίντεο)

Οι Ρομά επιτέθηκαν στον κατηγορούμενο και στους οικείους του

Μεγάλη ήταν η ένταση που επικράτησε έξω από το δικαστικό μέγαρο της Κορίνθου, όπου οδηγήθηκε ο 35χρονος που φέρεται να σκότωσε έναν 52χρονο Ρομά και να πέταξε τη σορό του ένα λατομείο. Από τα επεισόδια που ξέσπασαν στο σημείο, τραυματίστηκε ένας αστυνομικός και ένας πολίτης. 

Σύμφωνα με όσα αναφέρει το korinthos tv,  αστυνομικές δυνάμεις έσπευσαν στην περιοχή, προκειμένου να κατευναστούν τα πνεύματα. Η ατμόσφαιρα «μύριζε μπαρούτι» με τους Ρομά να εκσφενδονίζουν αντικείμενα προς τους οικείους του 35χρονου δράστη. Ο τηλεοπτικός φακός κατέγραψε την επίθεση των Ρομά, οι οποίοι μετά τράπηκαν σε φυγή.

Ο 35χρονος που κατηγορείται ότι σκότωσε και επιχείρησε να εξαφανίσει σε λατομείο τον άτυχο άντρα  μεταφέρθηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Κορίνθου. 

Οι Ρομά κατάφεραν να φτάσουν μέχρι την είσοδο τους μεγάρου και σύμφωνα με πληροφορίες του τηλεοπτικού σταθμοί Alpha, επιχείρησαν να εισβάλλουν στο κτήριο. 

Στο σημείο βρίσκονταν και κάτοικοι του Σολωμού Κορινθίας, οι οποίοι υποστηρίζουν τον 35χρονο.Οι Ρομά έσπασαν με καδρόνια τα τζάμια ενός καφενείου, το οποίο βρίσκεται μέσα στο δικαστικό μέγαρο, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί από τα γυαλιά ένας άνδρας ο οποίος βρισκόταν στην πόρτα. 

 

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ