Γαμπρός ξανά ο Μπρους Γούιλις - Στο πλευρό του η πρώην σύζυγος Ντέμι Μουρ συγκινημένη και απαστράπτουσα (φώτο)

Πιο ερωτευμένοι από ποτέ δέκα χρόνια μετά το γάμο τους, ο Μπρους Γουίλις και η Έμα Χέμινγκ είπαν να το "ξανακάνουν"

Δέκα χρόνια μετά το γάμο τους, ο Μπρους Γουίλις και η Έμα Χέμινγκ είναι πιο ερωτευμένοι και ευτιχισμένοι από ποτέ. Η 40χρονη Έμα ανακοίνωσε ότι εκείνη και ο 64χρονος σύζυγος της, στην δέκατη επέτειο του γάμου τους, αποφάσισαν να ανανεώσουν τους όρκους τους.

"Είπαμε μετά από 10 χρόνια να το ξανακάνουμε", έγραψε η Έμα Χέμινγκ στο Instagram, και πρόσθεσε το  hashtag "#happyanniversarymylove".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

We said, we do, again, 10 years later ?? #happyanniversarymylove

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Emma Heming Willis (@emmahemingwillis) στις

Στην τελετή ανανέωσης των όρκων του ζευγαριού ήταν παρούσα και η πρώην σύζυγος του Μπρους Γουίλις η Ντέμι Μουρ.

Ο γάμος του Μπρους Γουίλις με την Ντέμι Μουρ, κράτησε από το 1987 ως το 2000 και μαζί απέκτησαν τρεις κόρες την 30χρονη σήμερα Ράμερ, την 27χρονη Σκάουτ και την 25χρονη Ταλούλα, οι οποίες ήταν επίσης παρούσες στην τελετή ανανέωσης των όρκων του πατέρα τους.

Η Ράμερ και η Σκάουτ δημοσίευσαν στο Instagram Stories, φωτογραφίες από την τελετή ανανέωσης όρκων του Μπρους Γουίλις με την Έμα Χέμινγκ.

Η Ντέμι Μουρ που  ήταν παρούσα και στο γάμο του Μπρους Γουίλις με την Έμα Χέμινγκ το 2009,  εντυπωσίασε με την εμφάνιση της στην τελετή ανανέωσης των όρκων του  ζευγαριού. Η βραβευμένη ηθοποιός φόρεσε ένα μακρύ φλόραλ φόρεμα και τεράστια γυαλιά ηλίου. Στις φωτογραφίες της τελετής, δείχνει πολύ συγκινημένη και χαρούμενη , καθώς με τον πρώην σύζυγο της, είναι πάντα αγαπημένοι και έχουν πολύ καλές σχέσεις.

Η Έμα Χέμινγκ δημοσίευσε στο Instagram Stories, φωτογραφίες από την τελετή ανανέωσης όρκων. Ανάμεσα τους ένα οικογενειακό στιγμυότυπο στο οποίο συμπεριλαμβάνεται και η Ντέμι Μουρ και οι κόρες του Μπρους Γούιλις με την Έμμα Χέμινγκ, η 6χρονη Μέιμπελ και η 4χρονη Έβελιν , οι οποίες ήταν επίσης παρούσες στην τελετή, σύμφωνα με όσα αναφέρει το αμερικάνικο People

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ